People’s Choice Awards! Ψήφισε την star με το καλύτερο make up και hair styling!

Το πρώτο red carpet event του 2013 είναι γεγονός! Οι stars ντύθηκαν, έκαναν τέλειο make up, εντυπωσιακά hair styling και πήγαν να παραλάβουν το βραβείο τους στο People’s Choice Awards που οργανώθηκε στο Los Angeles. Εκεί δεν είχαμε την ευκαιρία να ψηφίσουμε. Αλλά γιατί να μην δημιουργήσουμε μια νέα ευκαιρία; Παρακάτω θα δεις τα beauty looks των stars από την προχθεσινή βραδιά και πιο κάτω θα ψηφίσεις εσύ αυτή που σου άρεσε περισσότερο.
PS: … και κάπως έτσι δημιουργήσαμε τα TLIFE’s Choice Beauty Awards. Χα!

Taylor Swift

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/10_1/taylor_swift.jpg

H Taylor Swift, η οποία είναι και μια από τις αγαπημένες μας (διόρθωσε με αν κάνω λάθος) επέλεξε για τα People’s Choice Awards ένα απαλό smokey eye με γήινα χρώματα, έβαψε τα χείλη της με ένα απαλό χρώμα και τόνισε τα μήλα της με λάμψεις και ένα touch τερακότα. Σε άλλα νέα, κέρδισε το βραβείο της αγαπημένης τραγουδίστριας country μουσικής.

Emma Watson

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/10_1/emma_watson.jpg

Η Emma Watson η οποία κέρδισε το βραβείο της αγαπημένης ηθοποιού δραματικής ταινίας, ήταν από τις λίγες celebrities που επέλεξε να τονίσει τα χείλη αντί για τα μάτια της. Για τα μάτια της επέλεξε μια σκιά σε βερικοκί απόχρωση, έβαλε μαύρο περίγραμμα και τόνισε τα χείλη της με ένα ματ τριανταφυλλί κραγιόν. Εξάλλου, η Emma Watson είναι το πρόσωπο της Lancome κι έχει ενημερωθεί ότι τα ματ χείλη είναι το big thing της ερχόμενης Άνοιξης. Όσον αφορά τα μαλλιά της, τα άφησε χαλαρά πιασμένα σε ένα half up.

Heidi Klum

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/10_1/heidi_klum.jpg

H Heidi Klum απέσπασε από τις καλύτερες κριτικές για την εμφάνισή της. Η ίδια επένδυσε σε μια sleek κοτσίδα και στην λαμπερή και ηλιοκαμμένη επιδερμίδα. Η Άνοιξη πλησιάζει κορίτσια!

Jennifer Aniston

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/10_1/jennifer_aniston.jpg

Η Jennifer Aniston άφησε το φόρεμά της να κάνει όλη την δουλειά του εντυπωσιασμού! Έτσι, επέλεξε ένα φυσικό μακιγιάζ με έμφαση στα μήλα και άφησε τα μαλλιά της κάτω και ίσια. Ποια από εμάς δεν θα το έκανε αν είχε τα μαλλιά της Aniston;

Julianne Hough

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/10_1/julianne_hough.jpg

Το μακιγιάζ της Julianne Hough βασίστηκε στους ροζ τόνους τόσο στα χείλη όσο και στα ζυγωματικά ενώ τα μάτια τονίστηκαν με μαύρο μολύβι και ένα ανθρακί χρώμα στο κινητό βλέφαρο. Όσον αφορά στα μαλλιά της, η Julianne έκανε ένα χαλαρό χτένισμα και μας απέδειξε ότι η επιστροφή στην φυσικότητα είναι κάτι που πάντα μας προσθέτει πόντους.

Lea Michelle

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/10_1/spl479951_018.jpg

Η Lea Michelle έπιασε τα μαλλιά της πλεξίδες περιμετρικά του κεφαλιού. Για το μακιγιάζ της, έντυσε τα χείλη της με γενναίες δόσεις διαφανούς lip gloss, χτένισε τα φρύδια της ανοδικά και έντυσε τα μάτια της με ένα σκούρο καφέ μολύβι.

Naomi Watts

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/10_1/spl479874_001.jpg

Το trend της βαθιάς χωρίστρας για το οποίο διάβασες πρώτα εδώ (πάντα μου άρεσε αυτή η έκφραση) επέλεξε και η Naomi Watts για την βραδιά των People’s Choice Awards. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, ήταν φρέσκο, νεανικό και με ένταση στα υγειή μάγουλα.

Sandra Bullock

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/10_1/sandra_bullock.jpg

Η Sandra Bullock ήταν από τις εξαιρέσεις που επέλεξε να φωτίσει τα χείλη της με ένα τριανταφυλλί κραγιόν (η Emma Watson ήταν η άλλη). Και γιατί και οι δυο τους τριανταφυλλί και όχι ένα σκούρο κόκκινο; Γιατί οι stars του εξωτερικού έχουν περάσει ήδη στην ανοιξιάτικη σεζόν. Οπότε, το καλό που σου θέλω να ακολουθήσεις το παράδειγμά τους. Το gothic κραγιόν είναι πια ξεπερασμένο!

Read More

And More