Ανακάλυψε τα Perfectil για τέλειο δέρμα, πρόσωπο και νύχια και κέρδισε πλούσια δώρα!

Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και η Vitabiotics ξέρει πολύ καλά ποια θρεπτικά συστατικά μπορούν να έχουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα στην υγεία και την εμφάνισή μας. Η καλλυντική διατροφική ενίσχυση Perfectil, ειδικά σχεδιασμένη από κορυφαίους επιστήμονες, προσφέρει φροντίδα “εκ των έσω”με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που μας βοηθούν να αναδείξουμε τη φυσική μας ομορφιά!

Επίλεξε, λοιπόν, το Perfectil που σου ταιριάζει και κέρδισε πλούσια δώρα (στο τέλος αυτού του άρθρου σου λέμε ακριβώς πώς!)

Από αριστερά:
Perfectil Platinum – Μοναδική αντιγηραντική σύνθεση για το δέρμα
Perfectil Plus Skin – Ενισχυμένη θρέψη για νεανικό δέρμα
Perfectil – Τριπλή δράση σε μαλλιά, δέρμα & νύχια
Perfectil Plus Nails – Εξειδικευμένη υποστήριξη για γερά νύχια

Perfectil Platinum
Μοναδική αντιγηραντική σύνθεση για το δέρμα
Οι επιστήμονες της Vitabiotics καινοτόμησαν ενάντια στο χρόνο, δημιουργώντας μια πρωτοποριακή φόρμουλα για το δέρμα μας με ισχυρή αντιγηραντική δράση. Τα βιο-δραστικά συστατικά του Perfectil Platinum προσφέρουν ενισχυμένη θρέψη στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, λειαίνοντας τις ρυτίδες και πολεμώντας τα σημάδια του χρόνου.
Ανακάλυψε σήμερα τον χαμένο κρίκο της αντιγήρανσης!
Προτεινόμενη δοσολογία: 2 ταμπλέτες την ημέρα μετά το κύριο γεύμα με νερό.
Προτεινόμενη λιανική τιμή: 27,00€ για 30 ταμπλέτες

Perfectil Plus Skin
Ενισχυμένη θρέψη για νεανικό δέρμα
Με το Perfectil Plus Skin μπορείς να έχεις λαμπερά μαλλιά και δυνατά νύχια plus μεγαλύτερη θρέψη της επιδερμίδας. Το Perfectil Plus Skin συνδυάζει τις αυθεντικές ταμπλέτες Perfectil με δερμο-θρεπτικές κάψουλες με λυκοπένιο και ωμέγα-6. Έτσι το δέρμα έχει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία, ενυδάτωση και ελαστικότητα!
Προτεινόμενη δοσολογία: 1 ταμπλέτα Perfectil και 1 δερμο-θρεπτική κάψουλα την ημέρα μετά από κύρια γεύματα μαζί με νερό.
Προτεινόμενη λιανική τιμή: 21,00€ για 28 ταμπλέτες και 28 κάψουλες

Perfectil
Τριπλή δράση σε μαλλιά, δέρμα & νύχια

Το Perfectil είναι η σύνθεση τριπλής δράσης που θα αγαπήσουν τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια σου. Με μια ταμπλέτα Perfectil προσφέρεις στον οργανισμό σου ένα πλήρες φάσμα θρεπτικών συστατικών για την υποστήριξη των δομικών μονάδων του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών σου.
Προτεινόμενη δοσολογία: 1 ταμπλέτα την ημέρα μετά το κύριο γεύμα με νερό.
Προτεινόμενη λιανική τιμή: 15,30€ για 30 ταμπλέτες

Perfectil Plus Nails
Εξειδικευμένη υποστήριξη για γερά νύχια

Με το Perfectil Plus Nails προσφέρεις στα νύχια σου ένα μοναδικό εύρος εξειδικευμένων θρεπτικών συστατικών που τα θρέφουν σε βάθος και υποστηρίζουν την υγιή ανάπτυξη τους. Το Perfectil Plus Nails σε βοηθάει να έχεις όμορφα, δυνατά νύχια χωρίς σημάδια και ραβδώσεις, φροντίζοντας παράλληλα το δέρμα και τα μαλλιά σου.
Προτεινόμενη δοσολογία: 2 ταμπλέτες την ημέρα μετά το κύριο γεύμα μαζί με νερό.
Προτεινόμενη λιανική τιμή: 23,00€ για 60 ταμπλέτες

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Με τα Perfectil κερδίζεις πλούσια δώρα!
Πώς θα σου φαινόταν αν θα μπορούσες να κερδίσεις ένα ζευγάρι ultra stylish γυαλιά ηλίου, το θαυματουργό λάδι μαλλιών Redken Diamond Oil ή το αγαπημένο σου Perfectil για έναν ολόκληρο χρόνο; Κάνε Like στην επίσημη σελίδα της Vitabiotics στο Facebook, δηλαδή εδώ, και δες πώς θα βγεις διπλά κερδισμένη! Με Perfectil, φυσικά!

Read More

And More