Ποια πολύ διάσημη έγινε από καστανή, πλατινέ σε λίγες ώρες όπως η Kim Kardashian;

Αυτή η πολύ διάσημη ξέρει πολύ καλά τον τρόπο να μας κρατάει σε εγρήγορση. Και αυτή η εγρήγορση για την οποία θα μιλήσουμε εδώ έχει τρομερό beauty ενδιαφέρον γιατί δείχνει πώς μια καστανή μπορεί να γίνει πλατινέ, βήμα- βήμα χωρίς να φθείρει την ποιότητα της τρίχας, όπως μας υποσχέθηκε και αυτή η διάσημη.

Ποια είναι; Είναι η ίδια που προχθές το βράδυ πόσταρε αυτή την photo με τη μάσκα κολλαγόνου στα χείλη που σου δείξαμε εδώ (αν είσαι fan αυτής της στήλης, θα ξέρεις ήδη πως μιλάμε για την Lady Gaga, λοιπόν)… Και παρακάτω δες βήμα προς βήμα όλη την beauty μεταμόρφωσή της όπως την ανέβασε η ίδια στο instagram της…

Photo no 1:
“Χάνοντας το παλιό σου χρώμα αλλά διατηρώντας τα μαλλιά σου υγιή και δυνατά. Σαν να κάνεις απολαυστικό έρωτα και για πολύ ώρα!”, έγραψε κάτω από αυτή την photo η Lady Gaga.
src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/MAY/22_5/11324379_1643808949173990_2051108535_n.jpg

Photo no 2:
“Βάλτε το ουίσκι!”, aka ξεκινάει η διαδικασία μεταμόρφωσης της Lady Gaga από καστανή σε ξανθιά!

Photo no 3: “Τα μαλλιά έχουν αρχίσει ήδη να ξανοίγουν! Οι Θεοί είναι μαζί μας! Χρησιμοποιούμε μια πολύ ήπια τεχνική ξανοίγματος και όχι μπαλαγιάζ. Το μπαλαγιάζ στα γαλλικά σημαίνει να σκουπίζεις. Το αποτέλεσμα που θα μου έδινε το μπαλαγιάζ θα ήταν ένα πολύ ανοιχτό ξανθό! Εγώ θέλω να πετύχω ένα καθαρό, ωραίο ξανθό!”.

Photo no 4: “Κρατήσαμε την βαφή σταθερή και χωρίς να τρέχει αποφεύγοντας να την βάλουμε πολύ κοντά στη ρίζα!”.

Photo no 5: “Ώρα για το toner!”

Photo no 5: ένα close up από το νέο χρώμα της Lady Gaga!

Photo no 6: “Η τρελή φίλη μου για 6 χρόνια! Ερωτευτήκαμε χρόνια πριν και είναι μια τρελή επιστήμονας με εξειδίκευση στο ξάνοιγμα των μαλλιών αλλά με υγιή τρόπο! Τέλεια δουλειά από την καταπληκτική Patti Song!”.

Λοιπόν, πώς σου φάνηκε η όλη διαδικασία και η live αναμετάδοση; Σε έβαλε καθόλου η Lady Gaga σε πειρασμό;

Read More

And More