Beauty poll! Πώς προτιμάς αυτές τις stars; Ξανθιές ή καστανές;

Η χρονιά που αφήσαμε πίσω μας ήταν η χρονιά που το καστανό νίκησε το ξανθό για πρώτη φορά! Γιατί ήταν η ίδια χρονιά που πολλές stars (αμετανόητα ξανθιές stars!) πέρασαν στην αντίπερα όχθη του πιο… intellectual καστανού. Τελικά, όμως, ποιο χρώμα τους πηγαίνει περισσότερο; Και, όντως, οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές; Για το δεύτερο στείλε comment! Για το πρώτο, απλώς ψήφισε στο poll που θα βρεις κάτω από την κάθε διάσημη!

Kim Kardashian
Μόνο ένας Έλληνας θα σκεφτόταν να μεταμορφώσει μια καστανή (μια… πιο καστανή δεν γίνεται, καλύτερα, σε ξανθιά). Πράγματι, πίσω από την αλλαγή που είχε κάνει παλιότερα η Kim Kardashian κρύβονταν ο ‘Ελληνας κομμωτής George Papanikolas (δες εδώ περισσότερα).

Ελένη Φουρέιρα
Η Ελένη Φουρέιρα λατρεύει τις beauty αλλαγές και τις μεταμορφώσεις. Εδώ μπορείς να δεις μερικές από τις πολλές αλλαγές που έχει κάνει αυτά τα χρόνια!

Anne Hathaway
Η Anne Hathaway μας είχε συστήσει στο ξανθό χρώμα των μαλλιών της στο Met Gala το 2013 και δεν το κράτησε τελικά και πολύ.

Cameron Diaz
Στο μακρινό παρελθόν και η Cameron Diaz είχε πειραματιστεί με το καστανό.

Σμαράγδα Καρύδη
Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που είδαμε την Σμαράγδα Καρύδη να γίνεται καστανή. Η αλλαγή στο χρώμα έγινε από τον Νικόλα Βιλλιώτη ενώ, όπως είπε, αφορμή στάθηκε ένας ρόλος.

Kate Moss
There is only one Kate and this is Moss! Και με όποιο χρώμα εμείς την λατρεύουμε! Εσύ;

Scarlett Johansson
Και η Scarlett είχε περάσει μια περίοδο της ζωής της καστανή. Αλλά τελικά επέστρεψε στο αγαπημένο της ξανθό.

Rihanna
Το έχουμε ξαναπεί: η Rihanna αλλάζει μαλλιά με την ίδια συχνότητα που εμείς αλλάζουμε σεντόνια στο κρεβάτι μας. Κι εδώ σου έχουμε συγκεντρώσει τις αγαπημένες μας από τις άπειρες αλλαγές της!

Αγγελική Ηλιάδη
Όπως μας είχε πει κατά το παρελθόν ο Δημήτρης Σταματίου στον οποίο οφείλεται η αλλαγή που βλέπεις εδώ, στην Αγγελική αρέσουν επίσης οι μεταμορφώσεις. Κι εδώ σου έχουμε πολλά περισσότερα info, ακόμη και νούμερο βαφής!

Sienna Miller
Ελάχιστοι θυμούνται την Sienna Miller με καστανό. Κι όμως, είχε πειραματιστεί κιαι εκείνη!

Κλέλια Ρένεση

Read More

And More