Η Poppy Delevingne έχει τώρα ένα χρώμα στα μαλλιά της που θα ζηλέψουν όλες οι ξανθιές!

H Poppy Delevingne είναι η αδερφή της Cara. Αλλά αν είσαι αρκετά διαβασμένη θα γνωρίζεις πως και η Poppy κάνει καριέρα από μόνη της ως μοντέλο (πρόσφατα μάλιστα έγινε και πρόσωπο της Jo Malone). Το νέο, λοιπόν, σε σχέση με την Poppy η οποία δεν πολυπειραματίζεται με τα μαλλιά της είναι ότι μόλις τα άλλαξε!

Warning! Warning! Αν είσαι ξανθιά (και ειδικά μια τολμηρή ξανθιά!) μπορεί τα νέα μαλλιά της Poppy να σε βάλουν σε πειρασμό. Να. δες!

https://instagram.com/p/7GbOeKrCaw/

Το νέο της χρώμα μαλλιών είναι περισσότερο peachy (aka βερικοκί) παρά ροζ. Και φαίνεται να την έχει ενθουσιάσει τόσο ώστε μπήκε στην διαδικασία να αλλάξει αυτά τα notes που όλοι έχουμε πάνω- πάνω στο isntagram και να γράψει: “Η γεύση της είναι βερίκοκο!”, προφανώς αναφερόμενη σε εκείνη και το νέο της χρώμα μαλλιών.

Τώρα, καναδυό σκέψεις για το τι μπορεί να την οδήγησε σε αυτή την αλλαγή:
1. Μια επιφανειακή πρώτη σκέψη θα ήταν ότι ζήλεψε από την αδερφή της, Cara, η οποία πριν περίπου ένα μήνα είχε εμφανιστεί σε συναυλία με ροζ περούκα και έκανε όλες τις beauty editors ανά τον κόσμο να γράφουν την είδηση σαν τρελές (δες εδώ).
2. Μια πιο… ψαγμένη δεύτερη σκέψη θα ήταν: σε αυτή την photo η Poppy φοράει μπλούζα Topshop τα έσοδα από τις πωλήσεις της οποίας θα διατεθούν για τις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο. Ο μήνας Οκτώβριος είναι μήνας πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού. Το ροζ είναι ένα χρώμα που συνδέεται με την πρόληψη για τον καρκίνο. Τα μαλλιά της είναι κοντά στο peachy pink, άρα μια εξήγηση θα ήταν ότι έβαψε έτσι τα μαλλιά της στο πλαίσιο της επαγρύπνησης και της πρόληψης.

Το ίδιο είχε κάνει έναν χρόνο πριν μια άλλη ξανθιά πολύ διάσημη ηθοποιός. Και αυτή και η διάσημη μαμά της! Μπορείς να θυμηθείς ποια; Η απάντηση εδώ!

Read More

And More