Ροζ κραγιόν…το νέο κόκκινο!

Ποια νοιάζεται αν ακόμη είναι Χειμώνας; Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι να καλλιεργήσουμε το beauty ένστικτό μας και να υιοθετούμε τις τάσεις πριν ακόμη απασχολήσουν τις πολλές. Και το έχουμε πει αρκετές φορές: για να καταλάβεις αν κάτι είναι in fashion- στην προκειμένη τα ροζ χείλη- αρκεί να ρίξεις μια ματιά στις εμφανίσεις των celebs. Γιατί είναι αυτές που συνεργάζονται με κορυφαίους make up artists οι οποίοι σε πρώτη φάση “χτίζουν” τάσεις από τα backstage των fashion shows. Με απλά λόγια έχουν κάτι σαν ρόλο πράκτορα που μεταφέρουν με εχεμύθεια στις πελάτισσές τους ποιο είναι το επόμενο μεγάλο hit της ομορφιάς.

Και κάπως έτσι, λοιπόν, έβγαλαν τα ροζ κραγιόν τους και έντυσαν τα χείλη των πιο famous γυναικών ανά τον κόσμο. Ποιες είναι αυτές; Μάθε τις κι αντίγραψε το look τους!

Είναι η πιο πολυσυζητημένη Hollywood star γι’ αυτή την περίοδο: η ταινιά της που βγαίνει σε λίγο καιρό στους κινηματογράφους αναμένεται να κάνει πάταγο, στα γυρίσματα της ταινίας γνώρισε τον άντρα της ζωής της και μάλιστα περιμένει και το πρώτο της παιδί. Μέσα σε όλα αυτά η Natalie Portman ξέρει να είναι πάντα in fashion! Εδώ την βλέπουμε να συνδυάζει ένα παλ ροζ κραγιόν ιριδίζουσας υφής με smokey μάτια κι ένα touch λευκής σκιάς στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Η Kate Bosworth υποστηρίζει το ροζ κραγιόν στην πιο σκούρα και ματ εκδοχή του και το συνδυάζει με ένα minimal μακιγιάζ. Δηλαδή, αρκετή μάσκαρα και λάμψεις υγείας ψηλά στα ζυγωματικά της. Προσοχή: αν χρησιμοποιείς κι εσύ λάμψεις απόφυγε να τις απλώνεις πολύ κοντά στα χείλη. Κινδυνεύεις να δείξεις κουρασμένη!

Η Katy Perry με ένα γλυκό ροζ κραγιόν συνδυασμένο με χρυσή σκιά στα μάτια και πολλές στρώσεις μάσκαρα.

Η Rachel Bilson με ένα σκούρο ροζ κραγιόν και περίγραμμα από μαύρο μολύβι στα μάτια. Ένα πολύ εύκολο look που μπορούμε να κάνουμε όλες σε ελάχιστα λεπτά.

Η Cameron Diaz δείχνει πολύ hot με ένα φωτεινό ροζ κραγιόν, λαμπερή επιδερμίδα και sexy κυματισμούς στα μαλλιά. Κι ένα στιλιστικό hint: ταιριάζει τέλεια με το κόκκινο φόρεμα!

Εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου από όλες τις αποχρώσεις;
Τσέκαρε εδώ μερικά από τα αγαπημένα μας κραγιόν!
Δες εδώ την πιο τολμηρή εκδοχή του ροζ κραγιόν σε flashy φούξια. Το τέλειο μακιγιάζ για να κάνεις την διαφορά.

Read More

And More