SAG Awards 2013: τι make up και μαλλιά επέλεξαν οι διάσημες; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

Δεν χορταίνεις να βλέπεις τις διάσημες στο κόκκινο χαλί; Παρακάτω σου έχουμε πάνω από δέκα διαφορετικά και πολύ, πολύ χορταστικά beauty looks. Και για να μην μακρυγορώ, τα SAG Awards έγιναν, οι διάσημες έβαλαν τον καλύτερό τους εαυτό κι εσύ μπορείς να εμπνευστείς και να ψηφίσεις αυτή που σου άρεσε περισσότερο!

Amanda Seyfried

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/28_1/spl487075_044.jpg

H vague είναι η all time classic επιλογή των stars για το κόκκινο χαλί. Την είδαμε να φοριέται πολύ στα Golden Globes, το ξαναβλέπουμε στα Sag Awards. Η Amanda Seyfried το σέταρε με nude χείλη, ροδαλά μάγουλα και έντονα μάτια και εδώ μπορείς να δεις πώς να το κάνεις και μόνη σου!

Anne Hathaway

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/28_1/ANNE_HATHAWAY.jpg

Η Anne Hathaway επένδυσε στο αγαπημένο της τριανταφυλλί χρώμα για τα χείλη ενώ έδωσε όγκο στα μαλλιά της ανασηκώνοντας αρκετά την φράντζα.

January Jones

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/28_1/JANUARY_JONES.jpg

Η January Jones επέλεξε ένα αρκετά rock στιλ που της πάρει πολύ! Συνδύασε για τα μαλλιά της τις δύο διαφορετικές υφές (wet και με όγκο), ένα trend που θα φορεθεί πολύ την ερχόμενη Άνοιξη όπως έχουμε πει κι εδώ, ενώ έντυσε τα χείλη της με ένα καθαρό πορτοκαλί κραγιόν ματ υφής.

Jennifer Garner

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/28_1/JENNIFER_GARNER(1).jpg

Δεν χρειάζονται πάντα υπερβολές στο make up για να δείξεις λαμπερή, όμορφη και φρέσκια. Αρκεί να έχεις το σωστό ρουζ που θα σου δώσει την απαραίτητη φρεσκάδα. Α! Και τα μαλλιά που βλέπεις ακριβώς εδώ από την Jennifer Garner!

Jennifer Lawrence

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/JANUARY/28_1/jennifer_lawrence.jpg

Καθαρό κόκκινο κραγιόν, μαύρο περίγραμμα στα μάτια και μαλλιά αφημένα στην μια μεριά: η Jennifer Lawrence ήταν από τις συμπαθητικές παρουσίες της βραδιάς. Εσύ τι λες; (PS: μην ξεχνάς το voting στο τέλος αυτού του άρθρου!).

Jessica Chastain

Η ολοκαίνουρια μούσα του Yves Saint Laurent για το άρωμα Manifesto (θα σου έχουμε πολύ σύντομα νέα) εμφανίστηκε στα SAG Awards με μια less is more λογική. Φυσικό μακιγιάζ με το trick της λευκής σκιάς στην εσωτερική γωνία του ματιού, ροδαλά μάγουλα και μαλλιά καλοχτενισμένα με μια ελαφριά κλίση στο τελείωμά τους πλαισίωσαν το beauty look της Jessica Chastain.

Julianne Moore

Οι κλασικές επιλογές της Julianne Moore είναι πλέον σταθερή αξία! Με μαλλιά που θύμιζαν κάτι από Jessica Chastain και natural μακιγιάζ η Julianne ανοίγει τον beauty δρόμο για κάθε γυναίκα 50 plus!

Kelly Osbourne

Η Kelly Osbourne με τα εκκεντρικά μαλλιά σε παστέλ μοβ μας απέδειξε ότι μπορεί να συνδυαστούν με ένα retro hairlook και το αποτέλεσμα να είναι ενδιαφέρον! Κατά τ’άλλα, το μακιγιάζ της κινήθηκε με ένταση στα κατακόκκινα χείλη της.

Lea Michelle

Το νέο με την Lea Michelle είναι ότι ξάνοιξε τις άκρες των μαλλιών της. Για το υπόλοιπο μακιγιάζ της επέλεξε να τονίσει τις βλεφαρίδες της, δηλαδή ότι κάνει πάντα, ενώ έντυσε τα χείλη της με ένα αδιάφορο καφέ σκούρο κραγιόν.

Maria Menounos

Η Maria Menounos ήταν από τις ελάχιστες διάσημες που επέλεξε το smoky eye για το μακιγιάζ της. Το οποίο, μάλιστα, ταίριαζε υπέροχα με το χτένισμά της και το φλογερό κόκκινο φόρεμα!

Marion Cotillard

Η Marion Cotillard ήταν μια από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες στα SAG Awards και μόλις ψήφισα εκείνη (χωρίς να θέλω να σε επηρρεάσω!). Το sleek άνισο καρέ της, τα σκούρα μάτια με την γκρι σκιά και τα shiny χείλη ταίριαξαν όλα υπέροχα με το λευκό φόρεμά της!

Nicole Kidman

H Nicole Kidman είχε τέλεια sleek μαλλιά με όγκο και αυστηρή χωρίστρα στην κορυφή, δηλαδή ακριβώς όπως επιβάλλουν τα ανοιξιάτικα trends. Όμως, κάτι φαίνεται να πήγε λάθος με το μακιγιάζ των χειλιών της. Η Nicole πιθανότατα να έκανε το trick με το lip gloss μόνο στο κέντρο των χειλιών (δίνει τρισδιάστατο αποτέλεσμα) αλλά η απόχρωση ήταν η λάθος. Ή αυτό, ή είχε κάποιο ατύχημα λίγες μέρες πριν τα SAG Awards με αποτέλεσμα τα χείλη της να δείχνουν μελανά.

Sofia Vergara

Η Sofia Vergara έβαψε τα μάτια της με μια σκιά σε βαθύ μοβ, τόνισε το περίγραμμά της με μαύρο μολύβι και πλαισίωσε το μακιγιάζ της με ατημέλητους sexy κυματισμούς. Μας άρεσε εξίσου πολύ!

Read More

And More