SAG Awards 2015! Δες τα καλύτερα beauty looks και ψήφισε το αγαπημένο σου!

Τα SAG Awards (όπως και κάθε red carpet event) είναι μια τέλεια ευκαιρία να ασχοληθούμε (ξανά!) με make up και μαλλιά και να εμπνευστούμε και για τα επόμενα δικά μας beauty looks. Και οι εμπνεύσεις από αυτό το event ήταν πολλές: από τους τέλειους κυματισμούς στα μαλλιά της Jennifer Aniston που σεταρίστηκε τέλεια με την χωρίς-κανένα-ψεγάδι-omg επιδερμίδα της και τον a la Bardot κότσο της Keira Knightley, τα ωραία looks της βραδιάς ήταν πολλά. Το θέμα είναι: ποιο ήταν το πιο… ωραίο ΣΟΥ!

Keira Knightley

H Keira Knightley έκανε ένα boho chic χτένισμα με Brigitte Bardot επιρροές ενώ για το μακιγιάζ της επέλεξε ένα γκρι smokey και ροζ χείλη.

Reese Witherspoon

Η Reese Witherspoon επέλεξε ένα sleek πλαινό ponytail με κόκκινα χείλη στο χρώμα του κρασιού και ήταν μια από τις πιο chic παρουσίες στα SAG Awards!

Sarah Hyland

Η νεαρή Sarah Hyland είχε ένα από τα πιο εμπνευσμένα twisted updos ενώ το μακιγιάζ της έκανε focus στα μάτια της με σκοπό να την δείχνει ξεκούραστη και λαμπερή!

Sophia Bush

Η Sophia Bush απογείωσε το old Hollywood glam με το faux bob της και το λαμπερό smokey eyes της!

Emma Stone

H Emma Stone κινήθηκε στην λογική του efortless chic, κομψή δηλαδή χωρίς υπερβολές επιλέγοντας ένα πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν κι ένα χαμηλό sleek ponytail.

Jennifer Aniston

H Jennifer Aniston είναι πάντα τόσο πολύ sexy και τόσο πολύ λαμπερή! Και παρόλο που σε κάθε red carpet event κάνει σχεδόν το ίδιο beauty look δεν την βαριόμαστε ποτέ! Ποτέ, Jen!

Lupita Nyong’o

Η Lupita είναι από τις μετρημένες στα δάχτυλα stars που τολμούν το χρώμα και στα ρούχα και στο μακιγιάζ τους για τα red carpet events. Μάλιστα, πολλές φορές δανείζεται από τις αποχρώσεις του φορέματός της και για το make up. Αλλά εδώ, εκτός από το μακιγιάζ και το hairstyling είναι αυτό που μας έχει κλέψει το μυαλό!

Read More

And More