Sexy beachy hair! Τα σωστά προϊόντα και tips για να κάνεις το look που λατρεύουν τ’αγόρια!

Αν κάτσεις να σκεφτείς ποια είναι η πιο… sexy φάση των μαλλιών σου θα σου έρθει η εξής εικόνα: Αργά το απόγευμα στο νησί όταν τα μαλλιά σου έχουν στεγνώσει φυσικά μετά την τελευταία σου βουτιά. Είναι εκείνοι οι sexy και εντελώς ατημέλητοι κυματισμοί που αρέσουν τόσο στα αγόρια. Ή κατά το γνωστότερον, beachy hair!

Και να τα πιο διάσημα beachy hair που κυκλοφορούν στο δρόμο…

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/MAY/29_5/famousbeachy.jpg

Η Gisele, οι αδερφές Olsen (εδώ βλέπεις τη μία) και η Sarah Jessica Parker είναι οι διάσημες που έχουν τα πιο ωραία beachy hair στην καθημερινότητά τους. Α ναι! Ξέχασα να σου πω ότι το beachy look δεν προϋποθέτει πια να πας παραλία. Άρα μπορείς να τα πετύχεις από Δευτέρα έως Παρασκευή και όχι μόνο τα Σουκού που θα πας για μπάνιο. Και αυτό γιατί οι εταιρίες καλλυντικών μόλις κυκλοφόρησαν θαυματουργά προϊόντα που μας εξασφαλίζουν αυτό το effect!

Προϊόντα- θαύματα για beachy effect και στην πόλη!



1. Studio Line Matt & Messy, L’Oreal Paris (€5.95). Με το Matt & Messy salt spray μπορείς να αποκτήσεις τέλεια ανέμελα μαλλιά για το απόλυτο sexy, beach look όποια στιγμή έχεις τη διάθεση! Το μυστικό είναι στην ειδική σύνθεση που δεν βαραίνει τα μαλλιά και τους επιτρέπει να έχουν extra φυσικό όγκο. Τέλειο φινίρισμα που δεν γυαλίζει και μηδέν λιπαρότητα.

2. Surf Spray της Bumble & Bumble, αποκλειστικά στα Sephora (€28.00). Πρόκειται για ένα spray με υπέροχο άρωμα το οποίο μπορείς να εφαρμόσεις είτε σε νωπά είτε σε στεγνά μαλλιά και περιέχει στη σύνθεσή του αλατόνερο. Κυκλοφορεί στις 15 Ιουνίου.

3. Spray à Porter Kérastase (€26.00).
Λεπτόρρευστη υφή σε μορφή spray με το ειδικό στόμιο που διευκολύνει την εφαρμογή. Το προϊόν συνδυάζει τον ενεργό συστατικό Ξυλόζη με μια λοσιόν βασισμένη στο νερό & θειικά άλατα από μαγνήσιο. Χαρίζει sexy κυματιστά μαλλιά & το απόλυτο beach look ενώ δεν κολλάει καθόλου όπως άλλες συνθέσεις με αλάτι. Αυτό το κυματιστό look είναι μια πολύ σύγχρονη και μοντέρνα τάση που δίνει απαλό και βελούδινο άγγιγμα στα μαλλιά. Από την ολοκαίνουρια σειρά Couture Styling της Kérastase με την Kate Moss. Και το όνομα αυτής, Κ!

Tips από top hair stylists για να πετύχεις το τέλειο beachy hair look!
Λόγω επαγγέλματος έχουμε πρόσβαση σε tips και μυστικά από τους κορυφαίους του κόσμου. Και φυσικά, αυτά τα μυστικά δεν τα κρατάμε για τον εαυτό μας! Παρακάτω σου έχουμε δύο διαφορετικούς τρόπους να πετύχεις το beachy αποτέλεσμα και στην πόλη.
– Ο Luigi Murenu, top hair stylist (και αγαπημένος της Kate Moss!) που συνεργάστηκε και με την Kérastase για την δημιουργία της σειράς “Κ” συμβουλεύει: “Σε νωπά μαλλιά, εφαρμόστε σε όλο το μήκος των μαλλιών και μετά τσαλακώστε τούφες με τα χέρια σας για να δημιουργήσετε ανάλαφρες μπούκλες. Σε στεγνά μαλλιά: ψεκάστε σε απόσταση 15cm από τα μαλλιά σε κοντινά τμήματα και συνεχίστε το styling με τα δάχτυλα”.
– Ο Τρύφωνας Σαμαράς κατά το παρελθόν μου έχει αποκαλύψει αγαπημένο κόλπο που εφαρμόζω και στα δικά μου μαλλιά (τα οποία είναι ολόισια και πιάνει!). Το προηγούμενο βράδυ άπλωσε σε νωπά μαλλιά το ειδικό προϊόν για beachy effect, χώρισε σε 4-5 τούφες και κάνε μικρές και σφιχτές πλεξίδες. Το επόμενο πρωί βγάλε τις πλεξίδες και τίναξε τα μαλλιά σου. Άπλωσε και πάλι προϊόν στις άκρες και τσαλάκωσε τις τούφες με τα χέρια σου. Έτοιμη!

Bonus info: για πιο βραδινό και… περιποιημένο beachy hair πάρε μερικές πάνω- πάνω τούφες (περίπου δέκα) και τύλιξέ τις με ψαλίδι για μπούκλες. Άνοιξέ τις με τα δάχτυλά σου και άπλωσε το ειδικό προϊόν.

Read More

And More