Να γιατί πρέπει να περάσεις ΤΩΡΑ από τα stand της Shiseido!

Αγαπώ τα brands που με κακομαθαίνουν! Πάρε για παράδειγμα την Shiseido η οποία σχεδόν κάθε μήνα μας δίνει μια πολύ καλή αφορμή για να περάσουμε από το stand της! Από σήμερα, λοιπόν, 24 Φεβρουαρίου ξεκινούν να ισχύουν οι εξής προσφορές:

Με αγορές προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς αξίας 60€, η Shiseido μας κάνει δώρο μια κρεμώδη σκιά ματιών Shimmering Cream Eye Color στο χρώμα της επιλογής μας, η οποία όχι μόνο προσφέρει λάμψη αλλά παρέχει και έντονο αποτέλεσμα που διαρκεί για ώρες.

Με αγορές προϊόντων αξίας 90€, η Shiseido νας κάνει δώρο μια παλέτα τριών σκιών Eye Color Trio της επιλογής μας καθώς και την πιο αναζωογονητική μάσκα ματιών της αγοράς Benefiance WrinkleResist24 Pure Retinol Express Soothing Eye mask, η οποία από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας της έχει γίνει ανάρπαστη.

/

Περίμενε! Περίμενε! Οι προσφορές και οι εκπλήξεις δεν έχουν τελειώσει ακόμα! Η Shiseido μας προσφέρει όλα τα προϊόντα της σειράς Future Solution LX σε προνομιακή τιμή -35%. Αν λοιπόν, ψάχνεις την επόμενή σου κρέμα μόλις την βρήκες! Κάνει αντιγήρανση, ενυδάτωση και επαναφέρει την χαμένη ελαστικότητα και λάμψη της επιδερμίδας!
Επιπλέον, με την αγορά ενός προϊόντος Future Solution LX (Day, Night Serum) παίρνεις δώρο το κομψό κόσμημα της Shiseido με το ιδεόγραμμα που συμβολίζει την ομορφιά!
Τέλος, με την αγορά δυο προϊόντων από την ίδια σειρά, παίρνεις δώρο την κρέμα για τα μάτια και χείλη Future Solution LX Eye & Lip Contour Cream, αξίας 140€, για εντατική και στοχευμένη φροντίδα των πιο ευαίσθητων περιοχών του προσώπου.

/

Έχεις σκεφτεί κάτι καλύτερο για να α) πάρεις πολλά, πολλά beauty δώρα και β) κακομάθεις τον εαυτό σου;

Read More

And More