7 ολοκαίνουριες beauty αγορές από €15 και κάτω!

Καθημερινά στα ράφια των καλλυντικών “προσγειώνεται” και ένα καινούριο προϊόν! Ο χρόνος, όμως, που έχεις στη διάθεσή σου για να τα ανακαλύψεις είναι ελάχιστος, για να μην μιλήσω για το οικονομικό κόστος με το οποίο θα επιβαρυνθείς αν μπεις στην διαδικασία να τα αποκτήσεις οοοολα! Ασ’ το πάνω μας!

Μόλις επιστρέψαμε από οκτάωρο beauty shopping με ένα δύσκολο task: να ανακαλύψουμε τα νέα προϊόντα ομορφιάς τα οποία κοστίζουν έως €15.00! Δοκιμάσαμε πολλά (τα χέρια μου θυμίζουν καμβά από τα πολλά κραγιόν και σκιές που έβαλα!), αλλά ξεχωρίσαμε τις 8 beauty αγορές που θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες. Στις παρουσιάζουμε!
Προειδοποίηση: Θα το… πληρώσεις ακριβά αν δεν τα δοκιμάσεις!

Περιποίηση: μικρό κόστος, μεγάλα αποτελέσματα!

Νεκρά κύτταρα… μακριά!


Είναι το προϊόν που όλες οφείλουμε να έχουμε στο μπάνιο μας, να το κάνουμε δύο φορές την εβδομάδα για να διώχνουμε μακριά τα νεκρά κύτταρα αλλά και να κάνουμε την επιδερμίδα μας πιο λαμπερή. Σωστά μάντεψες! Το scrub σώματος είναι απαραίτητο για καθεμία από εμάς και μόλις εντοπίσαμε αυτό που θα σε κάνει χαρούμενη για δύο λόγους: α) για το αποτέλεσμα που αφήνει και β) για την τιμή του. Αναζήτησε στα Sephora το Sugar Body Scrub: κοστίζει €11.50 και έχει υπέροχη μυρωδιά ζάχαρης. Bonus tip: είναι τέλειο για πολύ ξηρές επιδερμίδες και είναι τόσο ενυδατικό που δεν θα χρειαστεί να απλώσεις μετά body lotion.

Ενυδατωμένο πρόσωπο; Το πήραμε… προσωπικά!


Στο φαρμακείο θα ανακαλύψεις τη σειρά Essentielles της Vichy που συνδυάζει την οικονομία με την επιστημονική προσέγγιση. Η ολοκληρωμένη σειρά έχει προϊόντα και για το πρόσωπο και για το σώμα αλλά δική μας αγαπημένη είναι η ενυδατική προσώπου σε emulsion. Έχει πολύ ρευστή υφή για όσες δεν ανέχονται τις βαριές συνθέσεις, ενυδατώνει σε βάθος και επιπλέον δεν εμφανίζει λιπαρότητα ακόμη και μετά από πολλές ώρες (ούτε στην ζώνη Τ που είναι και η πιο λιπαρή περιοχή του προσώπου!). Plus: κοστίζει €9.
Extra info: Αν έχεις ξηρή επιδερμίδα προτίμησε την κλασική ενυδατική της σειράς που έχει πιο παχύρευστη υφή για να σου χαρίσει σε βάθος ενυδάτωση.

Για να μην… τραβάς τα μαλλιά σου!


Αυτό που θέλουμε οι περισσότερες γυναίκες για τα μαλλιά μας είναι λάμψη, κάτι το οποίο πετυχαίνουμε κάθε φορά που βγαίνουμε από το κομμωτήριο και τα μαλλιά μας δείχνουν ενυδατωμένα και καλοχτενισμένα. Με την νέα μάσκα Herbal Essences Μαλλί Λάμψε! θα έχεις ακριβώς την ίδια αίσθηση: μαλλιά ανάλαφρα και λαμπερά. Θα σου κοστίσει μόλις €6.91 και θα σου κρατήσει παραπάνω από μήνα!

Το τέλειο δώρο (για μένα και τις φίλες μου!)


Έχω εμμονή με τα σαπούνια σε σχέδια! Τα λατρεύω δε, τόσο που λυπάμαι να τα χαλάσω με αποτέλεσμα κάθε φορά να τα τακτοποιώ σε ένα συγκεκριμένο καλαθάκι στο μπάνιο και να τα κοιτώ από απόσταση! Όμως, για τα συγκεκριμένα σαπούνια της Body Shop (η συσκευασία θυμίζει ζαχαρωτά!) έκανα την εξαίρεση. Γιατί πραγματικά, με €8.50 το κάθε packaging μπορώ να πάρω όσα θέλω.
Και μια ιδέα: αν το budget των εορταστικών αγορών σου για δώρα είναι περιορισμένο, αυτό είναι το τέλειο δώρο που θα ενθουσιάσει τις φίλες σου ή την αδερφή σου (σε μερικές μέρες από τώρα θα σου παρουσιάσουμε λίστα δώρων για κάθε budget. Stay tuned!).

Μακιγιάζ: προϊόντα σε τιμές και αποχρώσεις για να μην τα βλέπεις γκρίζα!

Βλεφαρίδες σαν ψέμμα!

Οι τονισμένες βλεφαρίδες είναι κλειδί για ένα σαγηνευτικό look που θα τον υπνωτίσει! Εκείνον, όχι όμως και το πορτοφόλι σου! Η ολοκαίνουρια Lash Plumper των Sephora εστιάζει κυρίως στο να δώσει όγκο στις άτονες βλεφαρίδες σου. Κοστίζει € 13.50.

Καμιά δεν θα μπορέσει να σε… επισκιάσει!


Μια απόχρωση ποτέ δεν είναι αρκετή! Γι’ αυτό και η νέα συλλογή Color Cosmos της Maybelline New York θα γίνει από τις αγαπημένες σου λόγω… τιμής και όχι μόνο (κοστίζει €10.80). Μας αρέσει πολύ η απόχρωση Cosmos Blue Earth. Και ένα tip εφαρμογής: άπλωσε τη μεταλλική απόχρωση σε όλο το βλέφαρο μέχρι το κόκαλο του φρυδιού. Για περισσότερη ένταση τοποθέτησε την άλλη στην εξωτερική γωνία και θα έχεις πετύχει ένα πολύ γοητευτικό αποτέλεσμα!

Χρώμα και φροντίδα σε ένα!

Αν και τα κραγιόν συνήθως δεν κοστίζουν πολύ, πάντα μπορείς να πετύχεις καλύτερη τιμή αλλά όχι σε βάρος της ποιότητας ή του αισθητικού αποτελέσματος που μπορεί να σου προσφέρουν. Τα Liquid Lipstick του Κορρέ “Βατόμουρο” συνδυάζουν την ενυδατική σύνθεση με την φροντίδα και το χρώμα! Χάρη στα έλαια που περιέχει σου εξασφαλίζει και το αποτέλεσμα ενός lip butter (διπλή εξοικονόμηση!). Κοστίζουν €10.95.

Read More

And More