Spa σουίτα! Για σένα και το(ν) καλό σου!

Σου έχει συμβεί να είναι μόλις Δευτέρα και να αδημονείς για το Σαββατοκύριακο; Είναι αυτή η στιγμή ακριβώς που βιώνω αυτό το συναίσθημα διότι αυτό το weekend έχω ήδη δρομολογήσει μια διαφορετική εξόρμηση που θα μου εξασφαλίσει α) χαλάρωση, β) ομορφιά και γ) μια once in a lifetime εμπειρία! Spa Suite!

Η τέλεια ιδέα για να διώξεις κάθε κούραση ή άγχος!

Η τέλεια ιδέα χαλάρωσης και που μπορείς να το βρεις…
Η ιδέα του Spa Suite ήρθε από μια φίλη η οποία επέστρεψε από την Αλεξανδρούπολη λίγες μόλις μέρες πριν. Εκεί, από τον περασμένο Δεκέμβριο άνοιξε τις πόρτες του το Τhraki Palace Thalasso & Wellness Spa, συνολικής έκτασης 2.400 τ.μ. Και αν η έκταση σου φαίνεται τεράστια, αρκεί να σου πω ότι σε κάθε τετραγωνικό μέτρο υπάρχει μια έκπληξη που θα σε ομορφύνει και θα σε αναζωογονήσει!

Αναζωογόνησε τον εαυτό σου αλλά και την σχέση σου κάνοντας spa για δύο!

Δοκίμασε οπωσδήποτε ένα από τα πολλά μασάζ όπως Shiatsu, ρεφλεξολογία, Thai (αγαπημένο!) ή ζήτησε το Serail bath– ανοίγει τους πόρους, διώχνει τις τοξίνες, σε χαλαρώνει και σε ομορφαίνει. Εναλλακτικά ή γιατί όχι, και συνδυαστικά, μπορείς να δοκιμάσεις διάφορες θεραπείας ομορφιάς, αδυνατίσματος, σύσφιξης και αντιγήρανσης υπό την καθοδήγηση γιατρού και διατροφολόγου ή αν είσαι πιο… αθλητική μπορείς να επισκεφτείς το γυμναστήριο του Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa. Προσωπικά, κλίνω περισσότερο στο χώρο θαλασσοθεραπείας με 4 διαφορετικές πισίνες εκ των οποίων η μία με θαλασσινό νερό.

O χώρος με τις πισίνες που σε περιμένουν για να χαλαρώσεις…

Αν όμως, θέλεις πραγματικά να κακομάθεις τον εαυτό σου δοκίμασε τις Spa Suite και Thermal Spa Suite. Η πρώτη διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό θεραπειών και μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα. Πιο απλά, η τέλεια ιδέα για ένα girl’s gathering με φίλες σου!

Λοιπόν, θα κάνεις αυτό το δώρο στον εαυτό σου;

Για να μάθεις περισσότερα για το Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa κάνε κλικ εδώ.

Read More

And More