Αυτά είναι τα ανοιξιάτικα limited edition προϊόντα που θα εξαφανιστούν από τα καταστήματα!

Τέσσερις φορές τον χρόνο οι εταιρίες και οι οίκοι καλλυντικών λανσάρουν τις σειρές μακιγιάζ της κάθε σεζόν, οι οποίες είναι και συλλεκτικές. Και οι σειρές αυτές λανσάρονται περίπου έναν μήνα πριν ξεκινήσει επίσημα η εποχή στην οποία απευθύνονται. Για να στο πω πιο απλά: τα ανοιξιάτικα προϊόντα, για τα οποία και μιλάμε, βγαίνουν στα καταστήματα τέλη Ιανουαρίου με μέσα Φεβρουαρίου, ενώ κάποια κυκλοφορούν και τον Μάρτιο!

Κι επειδή συνήθως τα προϊόντα αυτά εξαφανίζονται από τα ράφια πριν προλάβουν καλά καλά να φτάσουν εκεί, είπα να ξεχωρίσω μερικά από τα αγαπημένα μου, αυτά που έχουν φτάσει ήδη στα γραφεία του TLIFE και πέρασαν το τεστ με άριστα 10! Δες και φτιάξε την δική σου beauty λίστα αγορών!
PS: οι τιμές των προϊόντων δεν έχουν διαμορφωθεί ακόμα, οπότε μπορείς να ονειρευτείς ελεύθερα!

1. Τα περισσότερα limited edition προϊόντα έχουν και εκπληκτικές συσκευασίες τις οποίες κρατάς για πάντα και μπορείς να καυχιέσαι ότι έκεινο το προϊόν που είχε βγει πριν τοοοοσα χρόνια εσύ το ΄χεις! Τέλειο packaging έχει και η παλέτα Ecrin Prive από την ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ Private Hotel του οίκου Givenchy. Η παλέτα περιέχει τέσσερις διαφορετικές σκιές: τρεις ματ σε taupe και σκούρο γκρι και μια ιριδίζουσα σε ροζ.
Ολόκληρη η συλλογή μακιγιάζ Givenchy θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

2. Τα ανοιχτόχρωμα μοβ χείλη θα παίξουν πολύ την ανοιξιάτικη σεζόν (να σου θυμίσω ότι το είδαμε στον Hussein Chalayan!). Το τέλειο lavender pink χρώμα θα το βρεις στο νέο συλλεκτικό Viva Glam της MAC που προέκυψε από την συνεργασία με την Nicki Minaj. Το κραγιόν και το lip gloss κυκλοφορούν τον Φεβρουάριο και όλα τα έσοδα διατίθενται στους πάσχοντες από τον ιό HIV.

3. Σε λιγότερο από μια εβδομάδα βγαίνει στα καταστήματα το ανοιξιάτικο μακιγιάζ της Estee Lauder (τέλη Ιανουαρίου). Που σημαίνει ότι σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα δώσουμε στα μάτια μας χρώμα! Στην συλλογή Pretty Naughty θα βρεις πολύ χρώμα στα μάτια, στα χείλη και τα νύχια. Εγώ θα κρατήσω την ένταση στα μάτια και θα σου προτείνω το διπλό μολύβι Pure Color Intense Kajal EyeLiner Duo in Black/ Blue. Μια καλή ιδέα είναι να απλώσεις το μαύρο στο κινητό βλέφαρο και το μπλε στην ρίζα του κάτω και φυσικά σβήνεις από πάνω με πινέλο.

4. Η Άνοιξη συνήθως πάει μαζί με τις παστέλ αποχρώσεις. Και όπου μιλάμε για παστέλ εννοούμε και πολύ ροζ. Τα Sephora λανσάρουν την ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ, της δίνουν το όνομα Pastel Pop κι εδώ μπορείς να βρεις το πρώτο ρουζ από τα Sephora που προσαρμόζεται στο χρώμα του προσώπου σου! Το λένε Colour Adapt Blush και το απλώνεις με τις άκρες των δαχτύλων σου ακολουθώντας ανοδικές κινήσεις.

5. Τον Φεβουράριο λανσάρεται επίσης και η ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ της Clarins από την οποία επιλέγω πάντα τις παλέτες! Η φετινή είναι η Palette Eclat Face & Blush Powder. Την φοράς σε όλο το πρόσωπο για λάμψη ή χρησιμοποιείς μόνο το χρώμα το οποίο απλώνεις στα ζυγωματικά για να δώσεις χρώμα και η ζωηρή όψη!

6. Στο έχουμε ξαναπεί πολλές φορές από αυτήν εδώ την στήλη. Αν θέλεις να γνωρίζεις τι χρώματα θα παίξουν στα νύχια την νέα σεζόν πήγαινε στο stand της Chanel! Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή η οποία κυκλοφορεί τέλος Ιανουαρίου έχει τον τίτλο Printemps Precieux de Chanel και εδώ θα βρεις τρία βερνίκια: no 571 Fracas, no 573 Accessoire και no 569 Emprise. Και για να κάνω τις προβλέψεις μου: το no 569 θα είναι το best seller από τα τρία (ή το best… seller-er!).

Read More

And More