Άλλο πάνω, άλλο κάτω! Οι 5 hot συνδυασμοί για να βάψεις τα νύχια σου αυτή την Άνοιξη!

Η περίοδος που κλείναμε ραντεβού για μανικιούρ- πεντικιούρ και ζητούσαμε γαλλικό πάνω, γαλλικό κάτω έχει περάσει (και δεν πρόκειται να επιστρέψει για πολλαααααααα χρόνια ακόμη!). Από την άλλη, μέσα στον Χειμώνα που πέρασε οι περισσότερες φαίνεται πως αναπτύξαμε μια περίεργη εμμονή με το μαύρο. Φτάνει! Είναι Άνοιξη (επίσημα!), εκεί έξω υπάρχουν άπειρα χρώματα και αυτοί είναι οι πέντε hot συνδυασμοί που θα φορεθούν! Από την άλλη, εσύ έχεις ένα ολόκληρο τριήμερο μπροστά σου για να δοκιμάσεις έναν από όλους αυτούς που θα δεις παρακάτω!

Γκρι και neon

Τα neon χρώματα μας φτιάχνουν πάντα την διάθεση! Αν, όμως, θεωρείς ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να τα υποστηρίξεις, ρίξε τους τόνους με τον σωστό συνδυασμό! Κάνε ένα γκρι μανικιούρ και συνδύασέ το με neon νύχια. Έτσι θα κουβαλάς το χρώμα πάνω σου που θα σου φτιάχνει την διάθεση και θα το δείχνεις στους άλλους όποτε θέλεις εσύ και πάντα με την αφορμή ενός τέλειου peep-toe!
– Γκρι βερνίκι, Maximillian Strasse Her, Essie (€12.50)
– Νέον βερνίκι, Neon westbourne grove, Nails Inc (€14.00)

Nude και burgundy red

Μπορεί το burgundy red, δηλαδή το κόκκινο Βουργουνδίας, να ανήκει στο καστ του Χειμώνα, αλλά όταν ο οίκος Chanel το λανσάρει στην ανοιξιάτικη συλλογή, τα πράγματα αλλάζουν! Συνδύασέ το τέλεια με ένα βερνίκι σε nude απόχρωση και τόλμησε να αντιστρέψεις τους όρους: ενώ οι περισσότερες φοράνε τα σκούρα κάτω και τα ανοιχτόχρωμα πάνω εσύ κάνε το αντίθετο.
– Nude βερνίκι, Emprise no 569, Chanel (€24.90)
– Σκουρόχρωμο βερνίκι, no 573 Accessoire, Chanel (€24.90)

Παστέλ με παστέλ

Τα παστέλ είναι τα κατεξοχίν χρώματα της Άνοιξης! Και εδώ οι κανόνες είναι πιο ελεύθεροι: όλα τα παστέλ χρώματα ταιριάζουν μεταξύ τους! Δικός μας αξεπέραστος συνδυασμός είναι το ροζ με το φυστικί! Και δεν έχει σημασία με ποιο χρώμα θα κάνεις μανικιούρ και με ποιο πεντικιούρ. Δοκίμασέ τα και στις δύο εκδοχές τους.
– Φυστικί βερνίκι, Brights Vibrants Green Tea (€12.00)
– Ροζ βερνίκι, Lilac Leather, Estee Lauder (€21.90)

Χρωματιστά και σκουρόχρωμα

Αν τα παστέλ χρώματα παραείναι ρομαντικά για το στιλ σου, επένδυσε σε πιο σκούρες αλλά εξίσου φρέσκες και ανοιξιάτικες αποχρώσεις! Ένα βαθύ μπλε μας κάνει συνειρμούς με την θάλασσα και συνδυάζεται τέλεια με ένα διαφορετικό ροζ.
– Μπλε βερνίκι, Blueberry, Korres (€6.80)
– Σκούρο ροζ βερνίκι, Pink Azalea, Korres (€6.80)

Ανοιξιάτικα και girly

Τα ροζ είτε τα αγαπάς είτε τα μισείς. Όμως, στην περίπτωση του μανικιούρ- πεντικιούρ θα τα αγαπήσεις έτσι κι αλλιώς γιατί εδώ σου προτείνουμε να τα φορέσεις με έναν καθόλου βαρετό τρόπο. Η λύση του ροζ και του κίτρινου είναι πολύ ενδιαφέρουσα και ανατρεπτική!
– Κίτρινο βερνίκι, no 968, Inglot
– Ροζ βερνίκι, Pep Pep Pep, από την συλλεκτική σειρά Aschie’s Girls MAC

Read More

And More