Beauty quiz! Ποια διάσημη έκανε κατάξανθη ο Δημήτρης Σταματίου!


Παραφράζοντας μια γνωστή ρήση θα σου πω ότι πίσω από κάθε όμορφη- sexy- λαμπερή διάσημη υπάρχει ένας make up artist- hair stylist που επιμελείται την beauty εμφάνισή της. Και αν έχεις instagram και κάνεις follow κάποιες από αυτές τις διάσημες θα έχεις δει ότι πολλές φωτογραφίζονται με τους αγαπημένους τους beauty experts. Ή και το αντίθετο.

Πάρε για παράδειγμα τον Δημήτρη Σταματίου, ο οποίος πριν λίγες μέρες ανέβασε στο instagram του αυτή την photo δημιουργώντας κάτι σαν teaser και κάτι σαν… αναμονή σε εμένα που τον έπαιρνα κάθε τόσο τηλέφωνο για να μου μιλήσει γι’ αυτή την αλλαγή. Και μετά από κάποια… “Θα σου πω”, μου αποκάλυψε ποια διάσημη έκανε ξανθιά. Πρόκειται, λοιπόν, για την Αγγελική Ηλιάδη, για την οποία ο αγαπημένος Δημήτρης Σταματίου μου έδωσε κάποια extra info τόσο και για την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της όσο και για το beauty look που δημιούργησε για την πρεμιέρα της στην Θεσσαλονίκη (έτσι, ως ανταμοιβή για την επιμονή μου!). Κράτησε σημειώσεις! Γιατί αυτό το look είναι πολύ, πολύ sexy και σίγουρα θα θέλεις να το κοπιάρεις!


Η Αγγελική Ηλιάδη έγινε ξανθιά!
“Με την Αγγελική έχω το ελεύθερο να κάνουμε αλλαγές και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αυτή την φορά σκέφτηκα να κάνω μια μεγάλη αλλαγή με κοινά στοιχεία από τις προηγούμενες φορές και το ombre. Κρατήσαμε, λοιπόν, τη σκούρα ρίζα σε μια απόχρωση του σαντρέ σε εναν φυσικό τόνο και ανοίξαμε τα υπόλοιπα μαλλιά με μια πολύ ανοιχτή απόχρωση του ξανθού. Πρόκειται για μια αλλαγή που δεν έχει ξανακάνει και, όπως μου είπε, και για την ίδια ήταν πολύ μεγάλη!”.


Όλες οι λεπτομέρειες για το look της πρεμιέρας από τον Δημήτρη Σταματίου!

“Στα μάτια κάναμε ενα smokey look το οποίο ειναι και από τα αγαπημένα μας! Το δημιουργήσαμε πολυ γρήγορα και εύκολα παίρνοντας ένα μαύρο και ένα καφέ μολύβι ματιών και τοποθετούμε στην ρίζα του ματιού και στο εσωτερικό το μαύρο μολύβι χωρίς, όμως, να κάνουμε αυστηρή ευθεία γραμμή. Στη συνέχεια παίρνουμε το καφέ μολύβι και το τοποθετούμε μέχρι την κόγχη του ματιού (δηλαδή μέχρι εκεί που κάνει το βαθούλωμα) και έπειτα στο κάτω μέρος κάνοντας στην άκρη πιο χοντρή λίγο την γραμμή. Σας τονίζω ότι και πάλι δεν κάνω αυστηρές γραμμές απλά περνάω τα μολύβια πάνω στο μάτι! Τέλος, με ενα πινέλο σβήνουμε ώστε να απλώσουμε τα μολύβια και να βγάλουμε ένα πιο summer smokey και όχι το σκούρο χειμερινό που γίνεται με σκιές. Ολοκληρώνουμε με πολύ μάσκαρα η εάν μπορείτε να βάλετε κάποια βλεφαρίδα το αποτέλεσμα θα βγει ακομη πιο εντυπωσιακό . Στα χείλη βάλαμε ροζ κραγιόν σε μια πιο ψυχρή απόχρωση και συγκεκριμένα το Snob της MAC.
Στα μαλλιά κάναμε ενα σπαστό look. Πρόκειται για ένα εύκολο χτένισμα που μπορεί να γίνει με καποιο ηλεκτρικό ψαλίδι ή με την πρέσα”.

Όσον αφορά το hair look της Αγγελικής, εμάς μας αρέσει πολύ το νέο της ξανθό! Εσένα; Ακούμε γνώμες (αν και είμαστε σίγουρες πως συμφωνείς μαζί μας!).

Read More

And More