6 stars που μας αποδεικνύουν ότι υπάρχει ελπίδα να παχύνουν ξανά τα φρύδια μας!

Έχω ακούσει ιστορίες για έφηβες που έχουν πάρει το τσιμπιδάκι φρυδιών και το επόμενο πρωί ξύπνησαν με μια πολύ λεπτή γραμμή πάνω από τα μάτια τους. Έχω υπάρξει μια τέτοια έφηβη. Από την άλλη, έχω δει άπειρες ταινίες των 90’s με πρωταγωνίστριες όπως την Drew Barrymore και την Angelina Jolie που στα κοντινά πλάνα τους είχαν επίσης αυτή τη λεπτή γραμμή πάνω από τα μάτια τους και που στις τελευταίες τους ταινίες στα κοντινά τους πλάνα μοιάζουν να μην πέρασαν ποτέ από τα 90’s. Πού θέλω να καταλήξω; Υπάρχει ελπίδα (ακόμη και όταν αυτή αφορά το να παχύνουν τα φρύδια μας!).

Κάπως έτσι, λοιπόν, συγκεντρώσαμε εκείνες τις 6 διάσημες που κάποτε είχαν λεπτά φρύδια και που τώρα είναι τόσο τέλεια, σχεδόν όσο της Cara Delevingne (σχεδόν!). Και είναι οι ίδιες stars πάνω στις οποίες εναποθέτουμε οοοοοοοολες μας τις ελπίδες!

Angelina Jolie

Είναι αρκετά παρήγορο το να σκέφτεσαι ότι μια από τις ομορφότερες γυναίκες αυτού του κόσμου δεν ήταν πάντα τόσο τέλεια. Σήμερα, βεβαίως, τα φρύδια της δεν είναι και τόσο πυκνά αλλά είναι πολύ elegant! Ακριβώς όπως εκείνη!

Drew Barrymore


H Drew Barrymore που ήταν μεγάλη stars στα 90’s φυσικά και είχε αφήσει κάποτε μια πολύ λεπτή και καμπυλωτή γραμμή πάνω από τα μάτια της. Αλλά πλέον, όχι μόνο έχει πολύ πιο πυκνά φρύδια, αλλά μας αρέσει πολύ και το χρώμα τους που ταιριάζει απόλυτα με την ρίζα των μαλλιών της και δείχνουν απόλυτα φυσικά ακόμη και αν είναι αποτέλεσμα κάποιας εμφύτευσης φρυδιών!

Gwen Stefani

Προσπάθησε να μην κάνεις focus στο κούρεμα. Κάνε focus στα φρύδια της! Εξίσου άσχημα, ε; Βεβαίως, σήμερα η Gwen Stefani δεν θυμίζει σε τίποτα την τότε τραγουδίστρια των No Doubt. Ευτυχώς!

Jennifer Aniston

Η βασίλισσα του Rachel cut που έκανε καριέρα στα Φιλαράκια (και) για το διάσημο κούρεμά της ευτυχώς σήμερα έχει πολύ όμορφα φρύδια. Σίγουρα όχι πολύ πυκνά, αλλά πιο πλούσια σε σχέση με τότε!

Jennifer Lopez

Ναι, η Jenny from the block ήταν σίγουρα πανέμορφη αλλά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τα φρύδια της. Τότε. Γιατί σήμερα έχει τέλεια, πυκνά φρύδια τα οποία χτενίζει πάντα ανοδικά δίνοντας έτσι και ανοδικά στα μάτια της. Για να το πετύχεις επένδυσε σε μια μάσκαρα φρυδιών.

Mila Kunis

Η Mila Kunis είχε περάσει επίσης από την φάση δίνω διάφορα σχήματα στα φρύδια μου. Εκεί στα 18 της περίπου την βλέπουμε με γεμάτη εσωτερική γωνία, απότομο τόξο και πολύ λεπτές άκρες. Σήμερα είναι τέλεια τονισμένα χωρίς κενά. Και σίγουρα το πετυχαίνει με κάποια σκιά φρυδιών το αποτέλεσμα της οποίας δείχνει πολύ φυσικό.

How to

Μέχρι να μεγαλώσουν τα φρύδια σου οπλίσου με υπομονή και εν τω μεταξύ κάνε κλικ εδώ για να δεις πώς να τα βάφεις σωστά ώστε να μην φαίνεται τίποτα!

Read More

And More