Τα νύχια σου έχουν ταλαιπωρηθεί από τα πολλά μανικιούρ; Δοκίμασε αυτή τη θεραπεία!

Πέρασα έναν Χειμώνα κάνοντας ημιμόνιμο μανικιούρ (μεταξύ μας, είναι ότι πιο βολικό από άποψη εξοικονόμησης χρόνου και είναι και πολύ δελεαστικό όλο αυτό που δεν περιμένεις να στεγνώσουν τα νύχια σου!)… Κι έχω πάρει αυτή την απόφαση να τα στείλω μαζί με εμένα διακοπές. Σε μπιουτομετάφραση: να σταματήσω να τα βάφω για λίγο διάστημα. Και πάνω στην… γενναία μου αυτή απόφαση έφτασε από την Erre Due μια ολοκαίνουρια θεραπεία νυχιών. Αυτή η θεραπεία νυχιών…

To 7 in 1 Elixir είναι στην πραγματικότητα αυτό που μαρτυρά ο τίτλος του: ένα ελιξήριο για τα νύχια σου με 7 διαφορετικές ιδιότητες. Σημείωσε:
– Το πεπτίδιο και το Hexanal που περιέχει ενδυναμώνουν τα νύχια
– Τα αμινοξέα το βοηθάνε να μακρύνει γρηγορότερα
– Το argan oil τα θρέφει
– η βιταμίνη Ε τα ενυδατώνει και τα προστατεύει

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν θεραπεία σε άβαφα νύχια δύο φορές την εβδομάδα αλλά και ως βάση κάτω από το αγαπημένο σου βερνίκι. Στα plus συμπεριέλαβε και την πολύ καλή τιμή του αφού κοστίζει €6.50.

Επίσης: αν και τα δικά σου νύχια περνάνε αυτή τη φάση που είναι κάπως ταλαιπωρημένα δοκίμασε το Honeymoon manicure! Το ποιο; Check εδώ!

Αν πάλι σου αρέσει το ημιμόνιμο μανικιούρ και πού και πού το αφαιρείς μόνη σου δες εδώ πώς θα το κάνεις σωστά ώστε να μην προκαλέσεις φθορά στα νύχια σου!

Read More

And More