Κερατίνη: το πιο σημαντικό “συστατικό” για τέλεια μαλλιά και σε ποιο προϊόν θα την βρεις!

Υπάρχουν μαλλιά που δείχνουν ξηρά και ταλαιπωρημένα. Που το χρώμα τους είναι θαμπό. Και όλες ξέρουμε τι σημαίνει να έχεις τέτοιου τύπου μαλλιά: είμαστε γυναίκες και τα μαλλιά μας είναι η προέκταση της θηλυκότητάς μας. Από την άλλη, υπάρχουν μαλλιά που είναι super λαμπερά, υγιή με τέλειο χρώμα που λάμπει κάτω από τον ήλιο…Και είναι κάτι παραπάνω από αυτονότητο ότι όλες μας θα θέλαμε να έχουμε αυτά τα super λαμπερά μαλλιά!

Αλήθεια, όμως, ξέρεις ποιο είναι εκείνο το μαγικό συστατικό που δίνει στα μαλλιά μας όλα τα παραπάνω και με το… παραπάνω και που αν τα μαλλιά μας το στερηθούν θα είναι θαμπά, ξηρά, ταλαιπωρημένα με αλλοιωμένο χρώμα; Πρόκειται για την κερατίνη! Παρακάτω σου μαθαίνουμε τι είναι η κερατίνη και (το καλύτερο part!) σε μυούμε σε εκείνο το προϊόν που την προστατεύει κιόλας!

Τι είναι η Κερατινη και γιατί είναι τόσο σημαντική;
Η Κερατίνη θεωρείται το θεμέλιο της τρίχας, καθώς είναι η πρωτεϊνη που αποτελεί το κύριο δομικό συστατικό της. Κάθε τρίχα αποτελείται σε ποσοστό περίπου 90% από κερατίνη. Συνεπώς η ύπαρξη ή έλλειψή της επηρεάζει αισθητά την εμφάνιση των μαλλιών μας.
Με το πέρασμα του χρόνου και την επίδραση ποικίλων εξωτερικών παραγόντων η κερατίνη καταστρέφεται και δεν μπορεί να αναπληρωθεί. Το αποτέλεσμα είναι μαλλιά ορατά ταλαιπωρημένα και χρώμα που ξεθωριάζει γρήγορα.

Keratin Color του Schwarzkopf! Η πρώτη μόνιμη περιποιητική βαφή μαλλιών με κερατίνη!
Εδώ και λίγους μήνες έχει μπει στη ζωή μας μια ολοκαίνουρια βαφή μαλλιών με αποτέλεσμα τα λαμπερά, υγιή και με πλούσιο χρώμα μαλλιά εκεί έξω να έχουν αυξηθεί κατακόρυφα! Πρόκειται για την βαφή Keratin Color που επιστρατεύει τη δύναμη της κερατίνης σε 3 στάδια, πριν τη βαφή, κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή, για ιδανική φροντίδα και περιποίηση που αφήνει τα μαλλιά υγιή και λαμπερά.

Τι είναι αυτό που κανει το Keratin Color ξεχωριστο;
Το μυστικό της τεχνολογικής υπεροχής του Keratin Color βρίσκεται ακριβώς στο βασικό συστατικό του και υποδηλώνεται από το ίδιο το όνομα της βαφής, την κερατίνη. Το Keratin Color είναι η 1η μόνιμη περιποιητική βαφή με Συστημα Περιποίησης τριών Βημάτων με Κερατίνη, που δημιούργηκε από τους ειδικούς του Schwarzkopf, για να προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό άριστης απόδοση χρώματος και απόλυτης περιποίησης σε κάθε στάδιο της διαδικασίας (πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή).

Πώς χρησιμοποιείται το Keratin Color;
Ξεκινάμε πάντα την εφαρμογή από το Βήμα 1, το Serum Περιποίησης με Κερατίνη που εφαρμόζεται πριν τη βαφή, στις άκρες των μαλλιών μας, και έρχεται να δώσει τη λύση στις ξηρές και πορώδεις άκρες, που χάνουν το χρώμα τους γρηγορότερα.
Συνεχίζουμε με το Βήμα 2, την εφαρμογή της Κρέμας βαφής, η οποία χάρη στο Σύμπλεγμα Κερατίνης που εμπεριέχει, περιποιείται και προστατεύει τα μαλλιά κατά τη διάρκεια της βαφής για έως 80% λιγότερο σπάσιμο της τρίχας, ομοιόμορφο χρωματικό αποτέλεσμα & 100 % κάλυψη σε όλες τις αποχρώσεις.
Τέλος, έχοντας ολοκληρώσει την εφαρμογή της βαφής ξεβγάζουμε καλά τα μαλλιά μας με χλιαρό νερό και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία με το Βήμα 3, τη Μαλακτική Κρέμα με Κερατίνη, που βοηθάει τα λέπια της τρίχας να σφραγίσουν σωστά μετά τη βαφή και χαρίζει στα μαλλιά βελτιωμένη ελαστικότητα & λάμψη.

Το Keratin Color έχει 18 αποχρώσεις, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων. Έτσι, μια γυναίκα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε βασικά χρώματα, σαντρέ αλλά και πιο μοντέρνες αποχρώσεις, που προσδίδουν στα μαλλιά υπέροχους θερμούς, φυσικούς τόνους και αναδεικνύουν την επιδερμίδα καλύπτοντας τέλεια τα λευκά.

Θα το βρεις σε καταστήματα καλλυντικών και σε όλα τα super market.

Advertisement
Μάθε περισσότερα για την Keratin Color με ένα κλικ εδώ!

Read More

And More