Huge news! Άνοιξε το πρώτο corner καλλυντικών Tom Ford!

Υπάρχει αυτή η beauty συνήθεια να περνάω από stands καλλυντικών και να δοκιμάζω αρώματα (και μετά να φεύγω από το κατάστημα με 858 διαφορετικές μυρωδιές πάνω μου!). Και ένα από τα αγαπημένα μου corners ήταν αυτό του Tom Ford στο Attica του Golden Hall (αν δεν έχεις σταματήσει ποτέ, καν΄το οπωσδήποτε γιατί εδώ θα βρεις τα δεν-έχω-μυρίσει-τίποτα-πιο-ιδιαίτερο αρώματα, αυτά της σειράς Private Blend).

Αλλά και να μην σου έδινα αυτό το tip είναι σίγουρο πως πλέον θα σταματήσεις εκεί. Στο corner του Tom Ford στο Attica στο Golden Hall! Γιατί α) τα καλλυντικά Tom Ford ήρθαν μόλις στην Ελλάδα και β) μόλις άνοιξε το πρώτο corner!

/

Και επειδή είμαι σίγουρη πως τις επόμενες μέρες (αν μένεις ή βρεθείς στην Αθήνα) θα περάσεις από το Golden Hall και το corner του Tom Ford, τσέκαρε οπωσδήποτε τα κραγιόν, τα βερνίκια και οπωσδήποτε το Illuminating Primer με το οποίο, όπως μπορείς να διαπιστώσεις κι εδώ, έχω πάθει εμμονή!

Για την ιστορία να σου πω ότι: Η συλλογή TOM FORD BEAUTY COSMETICS COLLECTION λανσαρίστηκε παγκοσμίως το 2011, βασισμένη πάνω στην προσωπική φιλοσοφία του TOM FORD, ότι ο ρόλος των καλλυντικών είναι να αναδεικνύουν τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά και την προσωπική ομορφιά μιας γυναίκας.

Read More

And More