4 ολοκαίνουρια αρώματα από τον Tom Ford και την σειρά Private Blend! Δεν θα σε ξεχάσει ποτέ!

Τα τελευταία καλοκαίρια τα περνάω παρέα με ένα συγκεκριμένο άρωμα. Μια σχέση που θα την έλεγες και μακροχρόνια (πέντε καλοκαίρια, γαρ!) μέχρι που φέτος έκανα απιστία! Το άρωμα που βλέπεις παραπάνω είναι το… τρίτο πρόσωπο! Λέγεται OMBRE DE HYACINTH και είναι ένα από τα τέσσερα ολοκαίνουρια αρώματα της σειράς Jardin Noir η οποία ανήκει στην ευρύτερη κατηγορία της οικογένειας Private Blend του Tom Ford. Με απλά λόγια ακόμη τέσσερα αρώματα προστίθενται στην exclusive σειρά του μάγου των αρωμάτων (για μένα είναι αυτό ακριβώς!) και ακολουθούν όλα τα details.

Λοιπόν, λοιπόν! Στόχος του Tom Ford και της σειράς Jardin Noir είναι να αποκαλύψει τις απαγορευμένες πλευρές τεσσάρων αγαπημένων λουλουδιών της αρωματοποιίας: τριαντάφυλλο, νάρκισσος, κρίνος και υάκινθος. Τα τέσσερα αρώματα της συλλογής Jardin Noir μας μεταφέρούν σε έναν κήπο τα μεσάνυχτα. Ένα σκιερό χώρο που οι συμβιβασμοί έχουν εγκαταλειφθεί, απροσδόκητοι συνδυασμοί εμφανίζονται, λουλούδια σύμβολα της αρωματοποιίας διώχνουν την αθωότητα τους για να αποκαλύψουν μια “άγρια” κομψότητα που συνήθως διατηρούν κρυφή. Η συλλογή Jardin Noir να απελευθερώνει μια “after dark” ανατρεπτική ομορφιά των τεσσάρων λουλουδιών.

Κάθε άρωμα της συλλογής Jardin Noir δημιουργήσε μια συναρπαστική και περίπλοκη ιστορία γύρω από το κάθε λουλούδι. Συστατικά που δημιουργούν έκπληξη αλλά και η αρωματική δομή τους «σπρώχνουν» την ομορφιά κάθε λουλουδιου στα άκρα, πέρα από κάθε φαντασία, ομορφιά, γοητεία, και κάθε μεθυστικό συμβιβασμό. Ο Tom Ford δηλώνει ότι “Τα λουλούδια μπορεί να έχουν και σκοτεινή γοητεία. Η ομορφιά τους μπορεί να είναι τόσο ακραία, ώστε να έχει ναρκωτική δράση για τις αισθήσεις, σχεδόν παράνομη”.

Κι αν θες την γνώμη μου, ποτέ δεν περίμενα ότι ένα λουλούδι που λέγεται υάκινθος θα μπορούσε να βγάλει μια τόσο σκοτεινή, μυστηριώδη και βαθιά ερωτική μυρωδιά. Και είναι από εκείνες τις μυρωδιές που δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ. Ούτε εσύ ούτε εκείνος που θα βάλει το πρόσωπό του στο λαιμό σου!

Να σε συστήσω και στην υπόλοιπη οικογένεια…

Cafe Rose με βάση το τριαντάφυλλο…

Janquille De Nuit με νάρκισσο…

Lys Fume με αγνά λευκά κρίνα…

Και μια ακόμη έκπληξη: με το επίσημο λανσάρισμα των παραπάνω αρωμάτων θα κυκλοφορήσουν και δύο exclusive προϊόντα μακιγιάζ του Tom Ford. Aphrodisiac το όνομα ενός μαγευτικού κραγιόν, σε μια εντυπωσιακή έντονη απόχρωση rose-pink, και Dominatrix το όνομα του ανατρεπτικού Nail Lacquer, σε απόχρωση deep purple.

Τα νέα αρώματα της συλλογής Jardin Noir καθώς και τα δύο προϊόντα μακιγιάζ θα κυκλοφορήσουν στο τέλος του επόμενου μήνα σε exclusive corners που διαθέτουν την σειρά Prtivate Blend όπως το Attica στο Golden Hall. Το κάθε άρωμα της σειράς είναι 50ml και κοστίζει 170.00 ευρώ. Τιμή που σου κάνει απόσβεση: μένει στην μνήμη του χαραγμένη για πάντα! Και το άρωμά σου και εσύ!

Read More

And More