Η μάχη του πρωινού! Πώς να δείχνεις σαν να ετοιμαζόσουν ώρες για τη δουλειά ενώ ξύπνησες πριν 5 λεπτά!

Δήλωση (με την οποία είμαι σίγουρη θα ταυτιστείς): Δεν είμαι καθόλου πρωινός τύπος! Και συνήθως πετάγομαι από το κρεβάτι 5 λεπτά πριν φύγω από το γραφείο. Γι’ αυτό και ορκίζομαι σε όλα εκείνα τα προϊόντα που με βοηθάνε να πατάω το snooze ξανά και ξανά. Προϊόντα που με κάνουν να δείχνω σαν να ετοιμαζόμουν ωωωωρες για να πάω στο γραφείο ενώ η αλήθεια είναι ότι δεν μου παίρνει περισσότερο από 5 λεπτά!

Αν ανήκεις στην ίδια κατηγορία, δες παρακάτω τα προϊόντα που θα σου εξασφαλίσουν το ίδιο αποτέλεσμα. Και δεν μπορώ να σου πω ότι τα ίδια φοράει η Φαίη Σκορδά και η Τζένη Μπαλατσινού (πρωινές γαρ!) αλλά μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα δείχνεις τόσο περιποιημένη όσο εκείνες. Κι ας μην έχεις τους προσωπικούς σου hair stylists και make up artists, έχεις εμάς να σου αποκαλύπτουμε μυστικά!

1. Για τα πρησμένα μάτια!
Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει πως όταν ξυπνάς έχεις έντονες σακούλες κάτω από τα μάτια. Γιατί, όμως, συμβαίνει αυτό;
Οταν είμαστε σε οριζόντια θέση λόγω της βαρύτητας προκαλείται συλλογή υγρών γύρω από τα μάτια με αποτέλεσμα να εμφανίζεται ένα πρήξιμο στην περιοχή. Αργότερα όμως, όταν ξυπνάμε σιγά σιγά αρχίζει η κυκλοφορία της λέμφου και το πρήξιμο υποχωρεί. Αφού πλύνεις, λοιπόν, το πρόσωπό σου το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να περάσεις κάτω από τα μάτια σου ένα roll on το οποίο θα έχεις τοποθετήσει στο ψυγείο έτσι ώστε να δεις πιο άμεσα αποτελέσματα ενάντια στο πρήξιμο (η χαμηλή θερμοκρασία θα βοηθήσει σε αυτό). Το BB Roll on ματιών της Garnier (€9.99) είναι ιδανικό γιατί πέρα του ότι εξαφανίζει τις σακούλες, κάνει ότι και μια κρέμα ματιών ενώ παράλληλα καλύπτει και σαν concealer. Άρα εξοικονομείς χρήματα και… βήματα!

2. Μια κρέμα αντί για 5!

Οι BB και οι CC κρέμες είναι θεαματικές ως προς το αποτέλεσμα που προσφέρουν στον μισό χρόνο. Σκέψου το: αντί για πέντε διαφορετικά προϊόντα χρησιμοποιείς στο πρόσωπό σου ένα και ξεμπερδεύεις! Πόσο βολικό είναι αυτό, ειδικά για εκείνα τα πρωινά που ξυπνάς στο παρά πέντε; Επένδυσε, λοιπόν, σε ένα τέτοιο προϊόν όπως είναι η CC Cream της Tommy G (€12.90). Ενυδατώνει, δίνει ματ αποτέλεσμα, καλύπτει σαν make up, λειτουργεί σαν τέλεια βάση αν θέλεις extra κάλυψη με ένα make up και έχει και αντηλιακή προστασία!

3. Γιατί να χτενίσεις τα φρύδια σου ανοδικά!
Ένα καλό tip για να ανοίξει το βλέμμα σου ενώ έχεις μόλις πεταχτεί από το κρεβάτι είναι να χτενίσεις τα φρύδια σου ανοδικά. Το Gimme Brow της Benefit που θα βρεις αποκλειστικά στα Sephora θα κάνει επίσης τα φρύδια σου να δείχνουν πιο πυκνά και γεμάτα.

4. Βάλε ρουζ (και κάτω από τα φρύδια και στα χείλη!)
Ένα compact ρουζ μας χαρίζει πάντα ένα πιο φυσικό αναψοκοκκίνισμα, ενώ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στα χείλη ως κραγιόν αλλά και κάτω από τα φρύδια για να σου δώσει χρώμα και ανοδικότητα. Εφάρμοσέ το οπωσδήποτε και θα με θυμηθείς! Το Le Blush Creme de Chanel no 63, Revelation έχει το τέλειο φυσικό ροζ χρώμα και γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου. Δούλεψέ το με τις άκρες των δαχτύλων σου.

5. Πώς θα διώξεις την κοκκινίλα μέσα από τα μάτια!
Ένα πολύ καλό trick για να μειώσεις την κοκκινίλα των ματιών σου (συμβαίνει ότι μόλις έχουμε ξυπνήσει) είναι να βάλεις στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου nude μολύβι ματιών. Το Crayon khol longue tenue 07 Infinite beige των Sephora (€8.90) θα σου δώσει το αποτέλεσμα που θες.

6. Και κάτι για τα μαλλιά (αν δεν προλαβαίνεις να λουστείς!)

Αν βαρέθηκες να λουστείς το προηγούμενο βράδυ, σε πήρε ο ύπνος το επόμενο πρωί και τα μαλλιά σου είναι στην χειρότερη κατάσταση, κάνε μικρές χωρίστρες, ψέκασε στην ρίζα ξηρό σαμπουάν και δεν θα είναι πια! Ο Karl Lagerfeld χρησιμοποιεί ξηρό σαμπουάν και για styling! Μπορείς, δηλαδή, αφού κάνεις την παραπάνω διαδικασία να πιάσεις τα μαλλιά σου ένα ψηλό σινιόν ή μια κοτσίδα που είναι πολύ γρήγορα. Δοκίμασε το Dry Shampoo των Toni & Guy (€9.85) που θα βρεις αποκλειστικά στα Hondos Center.

Read More

And More