Τα top 10 beauty looks της εβδομάδας! Ψήφισε το αγαπημένο σου!

Μια ακόμη μπιουτοεβδομάδα έφτασε στο τέλος της. Μπιουτοεβδομάδα γιατί τις προηγούμενες μέρες έγιναν κάμποσα events και ευτυχώς για εμάς έχουμε πολύ υλικό για να εμπνευστούμε και για τις δικές μας εξόδους. Ποια έκανε τι και ποια σου άρεσε περισσότερο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις στο τέλος αυτού του άρθρου!

Ζέτα Μακρυπούλια

Στο δεύτερο live του J2US η Ζέτα ήταν εκθαμβωτική! Ο Στέφανος Βασιλάκης που επιμελείται το hair styling της έκανε ένα messy updo με κυματισμούς που έπεφταν στο πρόσωπό της, ενώ το μακιγιάζ που έγινε από τον αγαπημένο μας Γιάννη Μαρκετάκη ήταν ένα sultry eye make up συνδυασμένο με ροδαλά μάγουλα και purple χείλη.

Maria Menounos

Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, υπεύθυνος για τα beauty looks της Maria Menounos είναι ο Δημήτρης Γιαννέτος. Τα μάτια της ήταν τονισμένα με μαύρο μολύβι περιμετρικά και μια σιελ σκιά (στο έχουμε πει πως οι χρωματιστές σκιές είναι τάση!) ακριβώς από πάνω ενώ τα μαλλιά της πιάστηκαν σε έναν bow κότσο.
HOW TO: Δες εδώ πώς να κάνεις φιόγκο τα μαλλιά σου!

Emma Stone

Στην πρεμιέρα του Spider Man 2 η Emma Stone εμφανίστηκε με στιλιζαρισμένες vague που μας άρεσαν πολύ. Αυτό, όμως, που μας άρεσε περισσότερο ήταν ο συνδυασμός των χρωμάτων: το σχεδόν μοβ κραγιόν της έδειχνε τέλειο όταν συνδυάστηκε με το κίτρινο gown της.

Julianne Hough

Αν κάποια πιστεύει ότι το pixie cut αφαιρεί πόντους από την θηλυκότητά μας θα της πω να ρίξει απλώς μια ακόμη ματιά στην photo της Julianne Hough. Η διάσημη ηθοποιός σέταρε τα κοντά μαλλιά της με μια βαθιά χωρίστρα και πολύ shiny μακιγιάζ σε nude, peachy και τόνους της άμμου. Bonus: η καφέ- bronze σκιά της με την λαμπερή υφή, τοποθετημένη τέλεια περιμετρικά του ματιού.

Kate Middleton

Την εβδομάδα που πέρασε η Δούκισσα του Cambridge είχε πολλές επίστημες εξόδους και ακολούθησε όπως πάντα την πεπατημένη οδό η οποία μας αρέσει πολύ οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Τοποθέτησε μαύρο μολύβι περιμετρικά του ματιού, πολύ ρουζ και τα μαλλιά της ήταν super λαμπερά, υγιή και με σπασίματα στις άκρες.

Kate Bosworth

Βαθιά χωρίστρα, vague κυματισμοί, ένα πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν και λάμψεις στα ζυγωματικά. Α! Κι ένα peachy ρουζ ακριβώς πάνω στα μάγουλα. Όλα αυτά συνδυασμένα σε ένα πρόσωπο ήταν υπέροχα!

Jessica Biel

H Jessica Biel με messy μαλλιά και πιο ανοιχτά φρύδια σε σχέση με το χρώμα των μαλλιών της. Αλλά δύο πράγματα κλέβουν εδώ τις εντυπώσεις: το χρυσό μολύβι κάτω από τα μάτια και το τέλειο κραγιόν της (που έχω γυρίσει τον κόσμο ανάποδα για να ανακαλύψω ποιο είναι. Και θα το κάνω! Και θα το μοιραστώ μαζί σου!).

Kate Mara

Η Kate Mara μας έδειξε έναν πολύ ενδιαφέρον τρόπο να συνδυάζουμε χρωματιστές σκιές στα μάτια! Bronze χρυσό στην εσωτερική γωνία του κάτω βλεφάρου και μοβ τραβηγμένη προς τα έξω. Αλλά και το χαμηλό σινιόν της με τις τούφες που έπεφταν μπροστά στο πρόσωπο ήταν από τα αγαπημένα χτενίσματα της εβδομάδας!

Katie Holmes

Σε αυτή της την εμφάνιση η Katie Holmes μας έκανε μάθημα για το παράδοξο σημείο που μπαίνει το ρουζ και μπορεί να δείχνει υπέροχο! Η Katie, λοιπόν, τοποθέτησε το ρουζ ψηλά στα κόκαλα του προσώπου, κάτι με το οποίο θα πειραματιστούμε κι εμείς τις επόμενες μέρες.

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά είναι από τις Ελληνίδες που γνωρίζουν πολύ καλά πως ένα επιμελώς ατημέλητο look χωρίς υπερβολές μπορεί να μας δείχνει πολύ, πολύ όμορφες. Σε event της περασμένης εβδομάδας εμφανίστηκε με sexy κυματισμούς στα μαλλιά και ένα πολύ natural μακιγιάζ που τόνισε την φυσική ομορφιά της.

Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου στο event των Onirama με sexy beachy look στα μαλλιά και smudged eyes με μαύρο σβησμένο μολύβι περιμετρικά του ματιού.

Read More

And More