Ποιο είναι το σωστό nude βερνίκι για τον τόνο της επιδερμίδας σου!

Μπορεί το μαύρο και το burgundy red να είναι ιδανικές επιλογές σε βερνίκι για τον Χειμώνα, αλλά αν θέλεις πραγματικά να είσαι ενημερωμένη πρέπει να βάψεις τα νύχια σου nude αρκετές φορές μέσα στην σεζόν. Εύκολο; Νομίζεις! Το να διαλέξεις το σωστό nude βερνίκι είναι τόσο δύσκολο όσο να διαλέξεις τον σωστό τόνο του make up! Σε προβλημάτισα;

Πρόσεξέ με: εκεί έξω υπάρχουν άπειρα nude βερνίκια και για να μπεις στην διαδικασία να διαλέξεις το σωστό, εκείνο δηλαδή που πάει με τον τόνο της επιδερμίδας σου, είναι μια διαδικασία που θα σου πάρει αρκετό χρόνο. Γι’ αυτό και το κάναμε για ΄σένα!
PS1: Απλώς διάλεξε παρακάτω τον τόνο στον οποίο ανήκεις και σημείωσε τις αποχρώσεις που σου ταιριάζουν! Μετά αγόρασε μια από αυτές. Σου έλυσα το πρόβλημα;
PS2: Η Άννα Αλμπάνη, creative director του Νύχι- Νύχι, μου έδωσε το εξής πολύτιμο tip: Βάλε το βερνίκι πολύ κοντά στα νύχια σου. Επίλεξε πάντα εκείνο που είναι έναν τόνο πιο σκούρο από το δέρμα σου!.

Ανοιχτές επιδερμίδες



Αν έχεις πολύ ανοιχτή επιδερμίδα οτιδήποτε πολύ μπεζ ή σκούρο (που να έχει δηλαδή μέσα του καφέ) θα δείχνει ξένο. Επίλεξε ένα βερνίκι που να έχει μέσα λίγο ροζ, όπως κάποιο από τα παρακάτω.
Δεξιόστροφα:
– ΜΑC, απόχρωση Delicate (€14.00)
– L’Oreal Paris, απόχρωση Rose Cashmere
– Dolce & Gabbana, απόχρωση Petal (€20.00)
– Jessica, απόχρωση Soar

Μεσαίες επιδερμίδες

Αν έχεις μεσαία επιδερμίδα επένδυσε σε βερνίκια σε ζεστούς τόνους και πες όχι σε ψυχρά χρώματα που θα κάνουν αντίθεση με τον τόνο σου. Σε ότι έχει να κάνει με τα nude οτιδήποτε έχει μέσα του ζεστές καφέ αποχρώσεις είναι ιδανικό. Πιο συγκεκριμένα, σου προτείνουμε τα εξής (δεξιόστροφα):
– Nails Inc., απόχρωση Elizabeth Street (€14.00)
– Sally Hansen, απόχρωση 215 από την σειρά Nudes (€12.00)
– Jessica, απόχρωση Beautiful
– Essie, απόχρωση Miss Fancy Pants (€12.00)

Σκούρες επιδερμίδες

Εδώ ο κανόνας είναι ο εξής: όσο πιο σκούρα είναι η επιδερμίδα σου τόσο πιο σκούρο το βερνίκι που θα επιλέξεις. Απόφυγε τα ανοιχτόχρωμα nude και προτίμησε βερνίκια που κινούνται στα χρώματα του latte, σοκολατί, καφέ. Μερικές τέτοιες αγαπημένες μας αποχρώσεις είναι οι εξής (δεξιόστροφα):
– Lancome Vernis in Love, απόχρωση Beige Poudre από την σειρά Midnight Roses (€16.00)
– Nails Inc., απόχρωση Basil Street (€14.00)
– Essie, απόχρωση Straight don’t Sweater (€12.00)
– Sparitual, απόχρωση Back to your Roots (€10.00)

Read More

And More