6 τρόποι να δείχνεις πιο αδύνατη στις γιορτές… χωρίς δίαιτα!

Με την ζυγαριά μου έχω τις χειρότερες σχέσεις και ειδικά αυτή την περίοδο έχω φτάσει σε σημείο να την αντιπαθώ (λογικό, με τόσα χριστουγεννιάτικα γλυκά γύρω μου και gatherings για φαγητό και ποτό σε σπίτια φίλων)! Αντίθετα, με τα πινέλα και την λακ μου είμαστε κολλητές. Και ξέρω ότι δεν πρόκειται να με προδώσουν ποτέ, ειδικά τώρα στις γιορτές που έχω την απόλυτη ανάγκη τους… Το καλύτερο; Αν τα χρησιμοποιήσεις σωστά, κάνοντας δηλαδή το κατάλληλο make up και hair styling μπορείς ακόμη να δείχνεις και πιο αδύνατη! Πώς; Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και δες τα αποτελέσματα στον καθρέφτη σου!
Προσοχή: Μην ζυγιστείς! Γιατί με αυτά τα tips μπορείς να ξεγελάσεις τους γύρω σου αλλά και όχι και την ζυγαριά σου!

1. Πες όχι στο ponytail!
Μπορεί τα sleek ponytails να συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο γρήγορα και εύκολα χτενίσματα, όμως όταν τα μαλλιά τραβιούνται όλα προς τα πίσω αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τονίζουν τα χαρακτηριστικά μας αλλά και τις ατέλειές μας. Αντ’ αυτού προτίμησε ένα κομψό σινιόν με όγκο στην κορυφή αφήνοντας όμως κάποιες τούφες να “αγκαλιάζουν” το πρόσωπο σου. ΄Ετσι, θα κάνεις το πρόσωπό σου να δείχνει πιο μακρόστενο ενώ οι τουφίτσες στο περίγραμμα του προσώπου σου θα καμουφλάρουν τα μαγουλάκια!

2. Κάνε φράντζα
Οι αφέλειες και οι έντονες φράντζες κάνουν τα μάτια μας να φαίνονται πιο έντονα αποπροσανατολίζοντας την προσοχή από τα σημεία εκείνα του προσώπου μας που είναι πιο “γεμάτα”. Προτίμησε τις αφέλειες με έντονες ασυμμετρίες ή εκείνες που είναι πιο κοντές στη μέση και πιο μακριές στα πλαϊνά του προσώπου μας. Αν δεν διαθέτεις ήδη έχεις μια ολόκληρη εβδομάδα να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο για να τις αποκτήσεις.

3. Ανταύγειες που κόβουν πόντους
Μικρά tricks στο χρώμα που θα επιλέξεις για τα μαλλιά σου μπορούν να κάνουν θαύματα! Ζήτησε από τον κομμωτή σου μερικές πιο ανοιχτόχρωμες τούφες (1-2 τόνους) στην κορυφή του κεφαλιού και στο περίγραμμα του προσώπου.

4. Βάλε στο νεσεσέρ σου μια σκούρα πούδρα
Έχε πάντα στο βραδινό σου clutch bag μια πούδρα στο χρώμα της επιδερμίδας σου και μια δύο τόνους πιο σκούρα. Χρησιμοποίησέ την για να κάνεις φωτοσκιάσεις. Πώς; Πέρασε το πινέλο από τη σκούρα πούδρα, φύσηξε για να φύγει η περιττή ποσότητα και άπλωσε κατά μήκος του κάτω πηγουνιού περιμετρικά του προσώπου τονίζοντας την κάτω γνάθο αλλά και στα ζυγωματικά.

5. Κοψίματα στα μάγουλα
Για να κάνεις τα μάγουλά σου να δείχνουν πιο “μαζεμένα” άπλωσε το ρουζ στα ζυγωματικά. Το ρουζ πρέπει να ξεκινάει από τη μύτη και να καταλήγει προς τα αυτιά με έντονα σβησίματα.

6. Ξεγέλασέ τους!
Ένα ακόμη καλό trick είναι ο αποπροσανατολισμός: τόνισε τα μάτια σου με concealer δύο τόνους πιο ανοιχτό από το foundation. Το βλέμμα σου θα αποκτήσει φως και θα τραβήξουν την προσοχή των άλλων μακριά από τα σημεία που θες να καμουφλάρεις.

Read More

And More