Follow me on Twitter! Που θα βρεις τα πιο hot beauty tips!

Το Twitter δεν είναι η αδυναμία μου, δεδομένου ότι μου είναι πολύ δύσκολο να το χειριστώ. Και, ναι, όσο κι αν δεν είναι προς τιμήν μου το παραδέχομαι ότι ακόμη δεν έχω δική σου σελίδα. Ωστόσο, η μανία μου ξεκίνησε όταν ένα βράδυ “έκλεψα” τους κωδικούς από μια φίλη και ξεκίνησα να κάνω follow σε beauty bloggers, make up artists και stars και μέχρι τις 5 το πρωί είχα ανακαλύψει πολλές κι ενδιαφέρουσες beauty συμβουλές, συνταγές ομορφιάς και reviews προϊόντων.

Σημείωσε τα καλύτερα προφίλ του Twitter για να κάνεις follow τώρα (αν δεν έχεις Twitter αυτή είναι μια πολύ καλή αφορμή για να αποκτήσεις).

Bonus tip: Για όσες έχουν μια… συνδυαστική εμμονή για ομορφιά και διάσημους η Τάμτα, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Γιαννέτος μοιράζονται κατά καιρούς πολλά και πολύτιμα beauty secrets!

MAC_Gregory_A

Eίναι Director της MAC, ανεβάζει συνεχώς photo του με διάσημες διεθνούς βεληνεκούς και το σημαντικότερο σε ενημερώνει πάντα για τα hot προϊόντα που πρόκειται να λανσάρει μια από τις αγαπημένες μας εταιρίες. Bonus: είναι αρκετά γοητευτικός, γεγονός που σημαίνει ότι χαίρεσαι να τον βλέπεις no matter what!
Τα αγαπημένα μας tweets: “Ok κορίτσια! ΄Ηρθε πάλι εκείνη η ώρα που πρέπει να καθαρίσουμε τα νεσεσέρ μας! Δύο φωτογραφίσεις χθες έκαναν τα δικά μου να δείχνουν χάλια”.
Κάνε follow στο: MAC_Gregory_A

FaBuFun


Fashion, Beauty, Fun! Σε αυτή τη σελίδα μπορείς να ενημερωθείς για οτιδήποτε έχει να κάνει με μόδα και ομορφιά (ναι, σωστά κατάλαβες!) αλλά και να περάσεις καλά!
Τα αγαπημένα μας tweets: “Ο Max Factor (Maximilian Faktorowicz) συνεργαζόταν αποκλειστικά με τις μεγαλύτερες στάρλετ μέχρι το 1937 οπότε και άνοιξε το Max Factor Hollywood Make Up Studio για το ευρύ κοινό”. Ενδιαφέρουσα πληροφορία που ελάχιστοι γνωρίζουν!
Κάνε follow στο: FaBuFun

Derm TV


Eδώ θα βρεις έξυπνα tricks και γρήγορη ενημέρωση για το πώς μπορείς να διατηρήσεις το μεγαλύτερο όργανο του σώματός σου (βλ. επιδερμίδα) λαμπερό και πάντα νέο από τον Dr. Neal Schultz. Ο συγκεκριμένος γιατρός συμμετέχει και στην επιτυχημένη εκπομπή “Myth Busters” (στην Ελλάδα προβάλλεται στον Σκάι) όπου καταρρίπτει αστικούς μύθους σχετικά με την επιδερμίδα. Απλά απολαυστικός!
Τα αγαπημένα μας tweets: “Myth Buster: Παρόλο που τα περισσότερα αρώματα περιέχουν αιθέρια έλαια δεν φράζουν τους πόρους ούτε προκαλούν ακμή!”
Κάνε follow στο: Derm TV

Beautycounter

Εδώ θα βρεις μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες διαγωνισμούς αλλά και την ευκαιρία να δοκιμάσεις δωρεάν μερικά από τα προϊόντα που κυκλοφορούν τώρα στα ράφια των καλλυντικών. Έστω και προς ενημέρωσή σου, αξίζει να κάνεις follow. Bonus info: κι εμείς σου ετοιμάζουμε έναν super διαγωνισμό όπου κάθε μέρα θα δίνεται και ένα διαφορετικό άρωμα από τα αγαπημένα μας! Stay tuned!
Τα αγαπημένα μας tweets: “Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Και μην ξεχάσετε την Δευτέρα να κάνετε tweet κερδίζοντας προϊόντα περιποίησης προσώπου”. Nice!
Κάνε follow στο: beautycounter

ΑskBobbiBrown

Αυτό θα πει αμεσότητα! Όσοι κάνουν follow σε αυτή την σελίδα έχουν την ευκαιρία να ρωτούν απευθείαν τους ειδικούς της Bobbi Brown και να λύνουν κάθε beauty απορία τους. Αν υπάρχει… sur mesure περιποίηση αυτή η σελίδα την δίνει απλόχερα!
Τα αγαπημένα μας tweets: “Έχεις προσέξει ότι οι γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση και εσωτερική δύναμη είναι πολύ όμορφες και μέσα και έξω;” Και ένα bonus tip: “Αν απλώσεις πούδρα στις βλεφαρίδες σου η μάσκαρα και η σκιά θα αργήσουν να αλλοιωθούν”. Αν και στο έχουμε πει πολύ νωρίτερα είναι πράγματια ένα trick που πιάνει πάντα!
Κάνε follow στο: AskBobbiBrown

Erin Scandalous


Μια… σκανδαλώδης beauty blogger που τα λέει έξω από τα δόντια! Εδώ θα βρεις reviews για νέα προϊόντα (αν δεν της αρέσει κάτι το λέει χωρίς υπεκφυγές, πολλές φορές γίνεται και αθηρόστομη!) αλλά και tips από διάσημους make up artists και hair stylists.
Τα αγαπημένα μας tweets: “Οk κούκλες! Έχω βάλει τον κ… κάτω για να βρω τον make up artist της Jannet Jackson στο Twitter. Είναι δύσκολο task! LOL!”.
Κάνε follow στο: ErinScandalous

Read More

And More