Το χτένισμα της Δευτέρας! Πώς να κάνεις τις βικτωριανές πλεξίδες του Valentino!

Το χτένισμα της εβδομάδας έχει πλέον καθιερωθεί! Και γιατί όχι; Όλες ψάχνουμε μια αφορμή να ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας με καλή διάθεση. Και η Δευτέρα από μόνη της δεν μας δίνει πολλές τέτοιες! Ας το κάνουμε εμείς!

Το σημερινό hair look που θα μας φτιάξει την διάθεση είναι το χτένισμα που είδαμε στα καλοκαιρινά catwalks του Valentino. Πρόκειται για βικτωριανού τύπου πλεξίδες που γίνονται περιμετρικά του κεφαλιού και φορέθηκαν πολύ το καλοκαίρι που μας πέρασε. Κι επειδή ο Σεπτέμβριος είναι ο… τέταρτος μήνας του καλοκαιριού (!) αυτό το χτένισμα εξακολουθεί να ταιριάζει και στο mood και στο στιλ μας!

Οι βικτωριανές πλεξίδες του Valentino: τι πρέπει να ξέρεις!
1.
Αν έχεις σπαστά ή ελαφρώς σγουρά μαλλιά δεν χρειάζεται να τα ισιώσεις προηγουμένως. Εξαίρεση αποτελούν τα πολύ σγουρά μαλλιά στα οποία πρέπει να κάνεις ένα υποτυπώδες ίσιωμα.
2. Αυτό το χτένισμα το κάνεις και χωρίς καθρέφτη! Αυτό που εννοώ στην πραγματικότητα είναι ότι δεν πρέπει να κολλήσεις στις λεπτομέρειες και σίγουρα δεν πρέπει να έχεις στο νου σου ένα στιλιζαρισμένο χτένισμα. Τα τριχάκια που πετάνε είναι do!
3. Αυτό που θα σε βοηθήσει πολύ για να κάνεις το styling είναι ένα ξηρό σαμπουάν. Το χρησιμοποιούν οι μεγαλύτεροι hair stylists ανά τον κόσμο, δεν κάνει τα μαλλιά να κολλάνε και τα βοηθάει να είναι πιο εύπλαστα. Plus: απορροφά την λιπαρότητα στις ρίζες.
Bonus info: Για να μάθεις περισσότερα για τα ξηρά σαμπουάν (τι είναι και πού θα τα βρεις) κάνε κλικ εδώ.

Για να αντιγράψεις το σημερινό hair look και να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου ανανεωμένη κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo

PS: Αν κάνεις το χτένισμα στείλε photo σου στο photos@tlife.gr Ανυπομονούμε!

Read More

And More