Video! Ο Χ. Καλλανιώτης μας δείχνει πώς να κάνουμε wet look μόνο με μια λακ!

Υπάρχει αυτό το χτένισμα που βλέπουμε παντού γύρω μας και που δεν έχει να κάνει τόσο με τις τάσεις της μόδας όσο με την εποχή. Είναι το wet look που επιστρέφει δυναμικά κάθε χρόνο αυτή τη σεζόν και μας κάνει να νιώθουμε πιο sexy.

Ok! Μπορεί να μην το έχεις δοκιμάσει ακόμη για να εισπράξεις η ίδια αυτή την αίσθηση αλλά σοβαρά τώρα, βλέποντας τις photos παραπάνω από την Kendall Jenner, την Doutzen Kroes, την Kim Kardashian και την JLO η λέξη sexy δεν είναι η πρώτη που σου έρχεται στο μυαλό;

Ok (ξανά!) θα μου πεις! Αλλά όλα αυτά τα κορίτσια έχουν πάνω από το κεφάλι τους (κυριολεκτικά!) τους top hair stylists για να έχουν αυτό το αποτέλεσμα. Κι εμείς τον δικό μας, θα σου απαντήσω! Ο αγαπημένος μας Χρήστος Καλλανιώτης, official hair stylist του Pantene Pro-V, ήρθε στην Ελλάδα κατευθείαν από το Λονδίνο και μας έδειξε πώς να κάνουμε αυτό το wet look με μια μόνο λακ! Αλήθεια! Πρόκειται για τεχνική που χρησιμοποιεί και ο ίδιος στα shootings που κάνει για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας στον κόσμο και την μοιράστηκε εδώ μαζί μας!

Για να δεις πώς να κάνεις wet look μόνο με μια λακ πάτησε play στο βίντεο!

Bonus info: στο ίδιο ταξίδι του ο Χρήστος Καλλανιώτης μας έδειξε δύο ακόμη ultra stylist χτενίσματα για καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα:
Για να δεις πώς να κάνεις τους boho κυματισμούς κάνε κλικ εδώ
Για να δεις πώς να κάνεις την πιο στιλάτη κοτσίδα του καλοκαιριού κάνε κλικ εδώ

Read More

And More