Ποια σκιά θα φορέσουμε την Άνοιξη; Δες το video με την Ε. Χατζηνικολίδου!

Κάθε νέα σεζόν πρέπει να αφήσεις πίσω σου κάποιες παλιές συνήθειες και να υιοθετήσεις νέες. Ας πούμε: το παλτό δεν το ξαναφοράς όταν έρθει η Άνοιξη. Και ξεκινάς να βάζεις οπωσδήποτε αντηλιακή προσώπου (αν δεν είσαι σαν εμένα που βάζω οοοοολοοοο τον χρόνο!). Και οπωσδήποτε, υιοθετείς και νέο μακιγιάζ για κάποιους βασικούς λόγους!
– Λόγος no 1: φτάνει με τα σκούρα χείλη και τα μουντά smokey eyes με τις μαύρες σκιές
– Λόγος no 2: είναι ο πιο ανέξοδος τρόπος να ανανεώσεις την εμφάνισή σου…
– Λόγος no 3: … και την διάθεσή σου!

Η Έλενα Χατζηνικολίδου, λοιπόν, ήρθε στο studio του TLIFE και μας πρότεινε ένα ολοκαίνουριο και ανανεωτικό make up για την νέα σεζόν.

– Δούλεψε με δύο διαφορετικούς τόνους του μοβ: έναν ανοιχτό που θα απλώσεις σε όλο το κινητό βλέφαρο μέχρι το κόκαλο και ένα σκούρο που θα χρησιμοποιήσεις πάνω από το μολύβι για να το σβήσεις.
– Τοποθέτησε την σκιά σου ταμποναριστά. Μην κάνεις απότομες κινήσεις και μην τρίβεις τα μάτια σου με το πινέλο. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να ερεθίζεις τα μάτια σου και να μεταφέρεις την σκιά από τη μια μεριά του ματιού στην άλλη.
– Βάλε το κραγιόν σου πρόχειρα! Αν έχεις το κλασικό κραγιόν και όχι κάποιο σε pot όπως εδώ τοποθέτησέ το με το δάχτυλό σου, επίσης ταμποναριστά.
– Τοποθέτησε lipgloss μόνο στο κέντρο των χειλιών σου έτσι ώστε όταν θα πέφτουν τα φώτα να δημιουργείται ένα τρισδιάστατο εφέ.
– Το lipgloss που μπαίνει σε όλη την επιφάνεια των χειλιών και κάποιες φορές έχουμε δει να ξεφεύγει και από το περίγραμμα είναι don’t!

Read More

And More