Οι χειρότερες beauty τάσεις του καλοκαιριού!

Κάποιες φορές οι make up artists και οι hair stylists κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μας τραβήξουν την προσοχή! Και τα καταφέρνουν μια χαρά! Σε ό,τι έχει να κάνει με τα catwalks αυτό γίνεται πάντα σε συνεννόηση με τον σχεδιαστή αλλά και αυτό που θέλει ο οίκος να βγάλει. Μάλιστα, κάποιοι έχουν χαρακτηριστεί για τις ακραίες επιλογές τους. Πάρε για παράδειγμα τον σκοτεινό Gareth Pugh ή την Vivienne Westwood. Και κάποια είναι ωραία να τα βλέπεις (μην ξεχνάς ότι η μόδα και η ομορφιά γι’ αυτούς είναι τέχνη) αλλά δεν πρέπει να τα επιλέξεις επουδενί. Γιατί αν το κάνεις θα ξεπεράσεις το λεπτό όριο της τέχνης και θα θεωρείσαι απλώς κακόγουστη! Με άλλα λόγια, δες εδώ ποια είναι τα πιο ακραία beauty trends που συναντήσαμε στα καλοκαιρινά ντεφιλέ.
PS: Αν πάλι θέλεις να υιοθετήσεις κάποιο από αυτά σου έχουμε τον σωστό τρόπο να το προσαρμόσεις στην καθημερινότητά σου!

Τα πυκνά και μαύρα φρύδια του Alturarra

Αγαπάμε τα χοντρά φρύδια, τα καλοχτενισμένα ανοδικά γιατί πάνω από όλα κάνουν το πρόσωπό μας να δείχνει νεανικό (με τα χρόνια τα φρύδια γίνονται αδυνάμα και βγαίνουν πιο δύσκολα με αποτέλεσμα τα λεπτά φρύδια να μαρτυρούν την ηλικία μας). Ωστόσο αυτό το έντονο contrast ανάμεσα στο χρώμα των μαλλιών και τα φρύδια δεν κολακεύει καμία. Τι κάνεις;
1. Κλικ εδώ για να δεις πώς μπορείς να σχηματίσεις μόνη σου τα τέλεια φρύδια!
2. Κλικ εδώ για να δεις τι χρώμα πρέπει να έχουν τα φρύδια σου ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου!

Τα ombre χείλη του Prabal Gurung

Μετά τα ombre μαλλιά ήρθαν τα ombre νύχια κι έπειτα τα ombre χείλη, δηλαδή οι χρωματικές αντιθέσεις που προκαλούνται στην επιφάνειά τους. Το συγκεκριμένο look της photo δίνει ένα πολύ σκληρό αποτέλεσμα λόγω της έντονης αντίθεσης ανάμεσα στο φούξια της βάσης και το σκούρο μοβ στο κλείσιμο των χειλιών. Αν σου αρέσει το συγκεκριμένο look των ombre χειλιών κάνε κλικ εδώ και δες πώς μπορείς να το προσαρμόσεις σωστά στην καθημερινότητά σου!

Τα νύχια του House of Holland

Να σου πω το εξής: μου αρέσουν πολύ τα κακοφτιαγμένα νύχια, δίνουν ένα grunge αέρα και ετοιμάσου να τα δεις παντού από τον Χειμώνα που έρχεται (details σε αντίστοιχο άρθρο πολύ σύντομα!). Όμως, αυτό που με ενοχλεί στο συγκεκριμένο look του House of Holland είναι το ίδιο το χρώμα. Ένα μαύρο βερνίκι θα ταίριαζε τέλεια σε αυτή την εσκεμένη… ατέλεια που επιχειρεί να βγάλει ο οίκος!

Τα χρωματιστά χείλη της Mary Katrantzou

Η Mary Katrantzou είναι από τις κορυφαίες σχεδιάστριες του εξωτερικού, όμως αυτά τα χείλη είναι μόνο για το catwalk! Αν θέλεις να προσαρμόσεις κάτι αντίστοιχο στην καθημερινότητά σου ενυδάτωσε καλά την επιδερμίδα σου ή προτίμησε μια BB που έχει και χρώμα για το καλοκαίρι (εδώ θα βρεις τις αγαπημένες μας) και ντύσε τα χείλη σου με ένα έντονο φλούο κραγιόν σε φούξια ή πορτοκαλί!

Το ηλιοκαμμένο make up του Michael Kors

Όταν λέμε ηλιοκαμένο μακιγιάζ δεν εννοούμε αυτό! Πιθανότατα ο οίκος να ήθελε να κάνει έντονη την παρουσία του ήλιου εν μέσω Χειμώνα (να σου θυμίσω ότι τα καλοκαιρινά shows γίνονται χειμώνα και το αντίστροφο) και να έπρεπε να δοθεί περισσότερη ένταση στην τερακότα για να φαίνονται οι επιδερμίδες μαυρισμένες και από τις πιο μακρινές θέσεις που θα κάθονταν όσοι παρακολουθούσαν το show. Το σωστό ηλιοκαμμένο make up θέλει την τερακότα να απλώνεται σε σχήμα δύο “Ε”, όπως μας έμαθε και ο Τάκης Μαυριγιαννάκης, official make up artist της Estee Lauder για την Ελλάδα. Για να δεις την τεχνική και να την αντιγράψεις κάνε κλικ εδώ!

Τα παστέλ μαλλιά του Thakoon

Τα παστέλ μαλλιά έπαιξαν παντού στις πασαρέλες. Και αυτό που βλέπεις στην photo από το fashion show του Thakoon είναι η ακραία εκδοχή του. Η πιο σωστή για την καθημερινότητά μας είναι αυτή που θα βρεις εδώ!

Read More

And More