Kim Kardashian: Ποιας διάσημης τον κομμωτή “έκλεψε” για τον γάμο της!

Οοοολοοοο το διάστημα πριν παντρευτεί η Kim Kardashian τον Kanye West σε αυτόν τον γάμο που όλοι τον περίμεναν πώς και πώς, οοοοοολααααα τα sites αυτού του κόσμου έκαναν προβλέψεις για το τι θα ήταν το νυφικό της, αν θα άφηνε τα μαλλιά της πάνω ή κάτω ή τι μακιγιάζ θα επέλεγε.

Και ο γάμος έγινε και σου έχουμε όλες τις απαντήσεις εδώ! Το νυφικό ήταν Givenchy, το μακιγιάζ ανέλεβε ο Mario Dedivanovic ο οποίος, ευτυχώς για εμάς, γέμισε το instagram του με photos της Kim Kardashian.

src=/files/Image/BEAUTY/2014/BEAUTY_NEWS/MAY/26_05/kim2.jpg

Το μακιγιάζ της δεν ξέφυγε σε τίποτα από αυτό στο οποίο μας έχει συνηθίσει η Kim: contouring (δες εδώ πώς το κάνει), πολλές ψεύτικες βλεφαρίδες τουφάκια και σβήσιμο γύρω από το μάτι για να τονίζει το βλέμμα της.

src=/files/Image/BEAUTY/2014/BEAUTY_NEWS/MAY/26_05/kim.jpg

΄Οσον αφορά τα μαλλιά της, μιας και εκεί γινόταν και η μεγαλύτερη συζήτηση για το αν θα τα έπιανε ή αν θα τα άφηνε κάτω, κινήθηκε όπως μπορείς να δεις στην δεύτερη επιλογή. Τα μαλλιά της ήταν πολύ glossy και υγιή με μια αυστηρή χωρίστρα στη μέση. Και την έμπνευση και την εκτέλεση στο hair styling ανέλαβε ο Chris McMillan.

src=/files/Image/BEAUTY/2014/BEAUTY_NEWS/MAY/26_05/aniston_h_633_451.jpg

Σου λέει κάτι το όνομά του; Πρόκειται για τον κολλητό φίλο της Jennifer Aniston ο οποίος είχε δημιουργήσει για εκείνη το θρυλικό πλέον Rachel cut. Και το παράδοξο; Ήταν φτιαγμένος όταν της το έκανε (φτιαγμένος, εννοώντας αυτό που καταλαβαίνεις κι εδώ μπορείς να διαβάσεις περισσότερα!).

PS: Φυσικά και θα είχαμε poll. Σου άρεσαν τα μαλλιά της Kim Kardashian στον γάμο της ή θα την προτιμούσες με πιασμένα;

Read More

And More