Ας συζητήσουμε γι’αυτό το χτένισμα! Είναι do ή don’t;

Χαζεύοντας photos από το AmFar event που έγινε πριν λίγες μέρες έπεσα πάνω σε αυτή την photo της Constance Jablonski (είναι top model και πρόσωπο της Estee Lauder στην οποία πλέον ανήκει και η Kendall Jenner). Και έχει κάνει αυτό το χτένισμα που με μια πρόχειρη ματιά φαίνεται σαν fake undercut. Αλλά να που τελικά δεν γίνεται με μικρά πλεξίδακια όπως έχουμε συνηθίσει αλλά με twists, δηλαδή πολύ λεπτές και στριφογυριστές τούφες.

Δες το close up στο προφίλ του για να καταλάβεις…

Αυτά τα μαλλιά έγιναν από την hair stylist Romina Manenti και ναι, μοιάζουν με έργο τέχνης έτσι όπως δείχνουν ανάγλυφα αλλά είναι ένα απροσδιόριστο… κάτι που με προβληματίζει. Και κάπως έτσι είπα να αποφασίσουμε μαζί! Αυτό το χτένισμα είναι do ή don’t; Απάντησε στο poll παρακάτω.

1. Αν θες να δεις πώς να κάνεις το υπόλοιπο χτένισμα πανεύκολα (σου μιλάω γι’αυτή την βαθιά φράντζα και το effect των ξυρισμένων από τη μια μεριά μαλλιών) δες εδώ πώς γίνονται πολύ, πολύ εύκολα!

2. Αν το στιλ σου είναι boho σου έχουμε ένα υπεφανταστικό παρόμοιο χτένισμα με πλεξίδες (αλλά όχι από αυτά που έχεις δει ξανά και ξανά!). Για να το αντιγράψεις κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo…

Read More

And More