Με τι μαλλιά θα θέλαμε να δούμε την Ζέτα στα επόμενα live του J2US!

Για έναν λόγο όταν στηνόμαστε μπροστά από την τηλεόραση για να δούμε το ό,τι παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια, στηνόμαστε για να δούμε και τι μακιγιάζ και μαλλιά θα κάνει! Πάρε για παράδειγμα το πρώτο live του J2US: την επόμενη μέρα οι πιο πολλοί συζητούσαν για το νέο της κούρεμα διά χειρός Στέφανου Βασιλάκη παρά για το ίδιο το live. Και το beauty team της (το μακιγιάζ εδώ και χρόνια έχει αναλάβει ο αγαπημένος της και μας Γιάννης Μαρκετάκης), είναι τόσο εμπνευσμένο που μας δίνει ιδέες και για τα δικά μας beauty looks.

Αυτή την φορά, όμως, λέω να το πάμε αντίθετα: να δώσουμε εμείς μερικές ιδέες για μαλλιά και χτενίσματα που θα θέλαμε να δούμε την Ζέτα να κάνει στα επόμενα live. Και κάπως έτσι, περάσαμε ωωωωρες χαζεύοντας photos από πασαρέλες και διάσημες σε red carpet events με κοντινά χαρακτηριστικά με αυτά της Ζέτας για να καταλήξουμε στα 11 χτενίσματα που μας άρεσαν περισσότερο και θα της ταίριαζαν πολύ!

Για να τα δεις, κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo.
PS: Και αφού τα δεις, επέστρεψε εδώ για να απαντήσεις στο poll: Με ποιο από αυτά τα χτενίσματα θα ήθελες να δεις την Ζέτα στα επόμενα live του J2US;

Read More

And More