Δες την Ζέτα Μακρυπούλια να κάνει make up-μαλλιά πριν από φωτογράφιση!

Υπάρχει μια κατηγορία γυναικών (περιορισμένη κατηγορία γυναικών) που ακόμη και αν τις δεις με κρεπαρισμένα στα δέκα μέτρα ύψος μαλλιά, στα μισά ενός μακιγιάζ (για παράδειγμα μόνο το άνω χείλος βαμμένο) ή/και χωρίς καθόλου make up θα πεις αυτή η γυναίκα είναι ωραία. ΤΕΛΕΙΑ (ο τόνος όπου θες!).

Σε αυτή, λοιπόν, την αυτή-η-γυναίκα-είναι-ωραία κατηγορία ανήκει και η Ζέτα Μακρυπούλια, οπότε και στα μισά ενός make up (τα χείλη της δεν έχουν μακιγιαριστεί ακόμη) και στα μισά ενός hair styling (το κρεπάρισμα δεν έχει στρώσει ακόμη) είναι όμορφη. Και την photo που βλέπεις παρακάτω την ανέβασε ο Γιάννης Μαρκετάκης, προσωπικός της make up artist (και φίλος!) κατά την διάρκεια της beauty προετοιμασίας πριν από shooting.

/

Και να δύο ακόμη σχετικά θέματα στα οποία ξέρω πως θα ρίξεις κλεφτές ματιές:
Κλεφτή ματιά no 1: ο Γιάννης Μαρκετάκης είναι ο προσωπικός make up artist της Ζέτας. Κι εδώ μπορείς να δεις ποιοι make up artists και hair stylists κάνουν ποια διάσημη (και να τους ακολουθήσεις και στο instagram!)
Κλεφτή ματιά no 2: θυμάσαι τις beauty μεταμορφώσεις της Ζέτας σε Marilyn Monroe ή Gwen Stefani στο πρώτο Dancing; Δες εδώ!

Read More

And More