Το σαπούνι των 2 δολαρίων που λατρεύουν οι make up artists!

Υπάρχει ένα σαπούνι για το οποίο μιλάνε στο instagram τώρα. Συγκεκριμένα, μια make up artist (η Jamie Greenberg) ανέβασε photo του σαπουνιού ταγκάροντας μια άλλη make up artist (την Kindra Mann) λέγοντάς της πόσο δίκιο είχε γι’αυτό το σαπούνι και πόσο καλά έκανε που της το πρότεινε (εδώ μπορείς να τσεκάρεις όλο τον insta διάλογο) και μπλα, μπλα, μπλα. Και αν είναι να ακούσεις την beauty συμβουλή κάποιου αυτή είναι της make up artist (μετά την αγαπημένη σου beauty editor, βεβαίως!).

Λοιπόν, το σαπούνι λέγεται Zote, παράγεται στην Ισπανία, κοστίζει μόλις δύο δολάρια, προέρχεται από το ισπανικό “jabonzote” (Jabón Zote) που σημαίνει μεγάλο σαπούνι και μπορείς να το τσεκάρεις εδώ (φιουυυυ).


Τώρα, γιατί τόσο χαμός με το Zote Soap; Σύμφωνα με τους make up artists είναι ό,τι καλύτερο για να πλένεις τα πινέλα σου, απλώς τρίβοντάς τα απαλά πάνω στην μπάρα του σαπουνιού. Πάντως, αν θες να πλένεις και τα δικά σου πινέλα με τον αντίστοιχο τρόπο το σαπούνι dettol είναι ό,τι πρέπει αφού τα απολυμαίνει κιόλας!

Bonus info: δες το βίντεο παρακάτω και μάθε ποια είναι τα βασικά πινέλα μακιγιάζ και μερικούς extra τρόπους να τα πλένεις τέλεια!

Read More

And More