Βlow dry! Ποια είναι η νέα τεχνική που κάνουν οι stars;

Χαζεύοντας τις φωτογραφίες των διασήμων που φτάνουν στα χέρια μου έχω την εξής συνήθεια- εμμονή: να τις φαντάζομαι στον πυρετό των προετοιμασιών πριν περπατήσουν στο κόκκινο χαλί. Η εμμονή μου δε, επικεντρώνεται γύρω από τα μαλλιά! Ποιες τεχνικές χρησιμοποιούν για να έχουν αυτό το αποτέλεσμα;

Η τελευταία τεχνική που τείνει να γίνει τάση (αν δεν έχει ήδη γίνει!) λέγεται blow dry, δηλαδή το στεγνό… στέγνωμα κι έχει αυτό το αποτέλεσμα που βλέπεις στην Drew Barrymore και όχι μόνο. Όμως, ποιες άλλες stars το υιοθέτησαν και πώς γίνεται η τεχνική αυτή step by step; Ο hair stylist Μιχάλης Κλόκουζας μοιράζεται μαζί μας πολύτιμα beauty tricks για να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα και στα δικά μας μαλλιά!

Claudia Schiffer: φυσικό blow dry

Εκτός, λοιπόν, από την Drew Barrymore και η Claudia Schiffer υιοθέτησε αυτό το look. Πώς μπορείς να το πετύχεις κι εσύ; Μετά το λούσιμο στέγνωσε τα μαλλιά σου. Όταν φτάσουν στο σημείο που θα είναι νωπά άπλωσε serum πάρε μεγάλα ρόλεϊ (αυτοκόλλητα) και τύλιξε χοντρές τούφες κάθετα. Αφαίρεσε τα ρόλεϊ μετά από δύο ώρες αν έχεις μακριά μαλλιά ή μια αν έχεις κοντά (για να μην βγουν πολύ έντονες οι μπούκλες) και με το πιστολάκι ρίξε αέρα στα στεγνά μαλλιά σου (blow dry). Με το πέρασμα της ώρας οι μπούκλες θα “πέφτουν” και θα έχεις αυτό το ωραίο αποτέλεσμα.

Δέσποινα Βανδή: στιλιζαρισμένο blow dry

Αλλά και η Δέσποινα Βανδή λατρεύει το blow dry αποτέλεσμα στα μαλλιά της, χρησιμοποιώντας, ωστόσο, άλλη τεχνική.

Καν’το όπως η Δέσποινα: Χρησιμοποίησε μια μεγάλη πρέσα και τύλιξε κάθετα χοντρές τούφες από τα μαλλιά σου ξεκινώντας από το ύψος του αυτιού. Αφού ολοκληρώσεις, φύσηξε κρύο αέρα από το σεσουάρ στα μαλλιά σου για να πετύχεις το ανέμελο effect.

Από που το εμπνεύστηκαν

Τα μαλλιά αυτά τα είδαμε φέτος πρώτη φορά στο catwalk του οίκου Chloe και όπως μπορείς να δεις από την εικόνα, δείχνουν τέλεια όταν τους δίνεις κίνηση. Ώμοι ψηλά κι ας περπατήσουμε με αέρα, λοιπόν!

Read More

And More