Η Bobbi Kristina ανοιγοκλείνει τα ματιά της υποστηρίζουν οι συγγενείς της!

“Υπάρχουν τόσα πολλά σημάδια που μας δείχνουν ότι η Krisι θα γίνει καλά, παρά τα όσα γράφονται στο διαδίκτυο. Και βρίσκομαι εδώ μπροστά σας τώρα και σας το επιβεβαιώνω”, δήλωσε μεταξύ άλλων σε μια αποκλειστική της συνέντευξη στο κανάλι Fox στην Ατλάντα, η αδερφή του Bobby Brown, Leolah για την κατάσταση της Bobbi Kristina Brown.

Η ίδια επιβεβαίωσε πως οι θεράποντες γιατροί της 21χρονης λένε πλέον στους συγγενείς ότι η μοναχοκόρη της Whitney Houston και του Bobby Brown δείχνει σημάδια βελτίωσης. “Είναι ακόμη σε μηχανική υποστήριξη, αλλά ξέρουμε ότι ανοίγει τα μάτια της. Ανοιγοκλείνει τα μάτια της και κάνει και κάποια άλλα πράγματα. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η Krisi πηγαίνει καλά”, σημείωσε η ίδια.


Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε χθες βράδυ έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η Bobbi Kristina Brown για να εκδηλώσει την υποστήριξη του στην οικογένεια.


Για την βελτίωση της κατάστασης της Bobbi Kristina Brown είχαν μιλήσει ήδη από χθες η θεία της Tina Brown και ο γιος της Shayne, ο οποίος μάλιστα αναφέρθηκε και στην ψυχολογική κατάσταση του τραγικού πατέρα της, λέγοντας: “Ο θείος προσπαθεί να κρατήσει την αισιοδοξία του. Τόσο ο ίδιος όσο και όλοι η οικογένεια ζητούν την διακριτικότητα των μέσων”.


Ο Shayne και η Tina Brown

Σήμερα συμπληρώνονται 3 χρόνια από το θάνατο της μητέρας της Bobbi Kristina Brown, της αξέχαστης Whitney Houston. Δημοσιεύματα ήθελαν την οικογένεια της 21χρονης να την αποσυνδέει από τα μηχανήματα που την κρατούν στη ζωή σήμερα, ανήμερα της θλιβερής επετείου. Ωστόσο, ο δικηγόρος του πατέρα της, Bobby Brown εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ισχυρίζεται ότι τα δημοσιεύματα είναι ψευδή και θα τύχουν της προσοχής του σε μια πιο κατάλληλη χρονική στιγμή.


Bobby Brown

Δες το βίντεο με τη συνέντευξη της Leolah Brown στο Fox 5 Atlanta


Read More

And More