Bobbi Kristina Brown: Τα οργανά της καταρρέουν!

Τα όργανα της Bobbi Kristina Brown σταδιακά καταρρέουν και σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Mail και του TMZ, δεν έχει πια σημασία αν θα συνεχιστεί η όχι να βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η οικογένεια της έχει αρχίσει να αποδέχεται το γεγονός ότι η 21χρονη αργοπεθαίνει, ωστόσο επικρατεί σύγχυση για το τι πρέπει να κάνουν.


Mε τον Nick Gordon

Ο Bobby Brown πάντως είναι αποφασισμένος να την κρατήσει ζωντανή με τη μηχανική υποστήριξη για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Μπορεί οι ελπίδες των συγγενών της να αναπτερώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, όταν η λειτουργία του εγκεφάλου της έδειξε να βελτιώνεται αλλά σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έκτοτε συνεχώς χειροτερεύει. Ο τραγικός πατέρας της πάντως, κρατώντας την πίστη του για ένα θαύμα θα κάνει ό,τι μπορεί για να την κρατήσει ζωντανή.

Εντωμεταξύ συνεχίζεται η κόντρα των συγγενών της Bobbi Kristina με τον σύντροφό της Nick Gordon, τον οποίων κατηγορούν ότι δεν έχει προσπαθήσει να τη δει στις 2 εβδομάδες που νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα.

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες στο TMZ λέγοντας πως οι ίδιοι οι συγγενείς της του απαγόρευσαν να πλησιάζει το νοσοκομείο.

Read More

And More