H Julia Roberts λέει “όχι” στο botox!

Στη μόδα του botox αρνείται να υποκύψει η σταρ του Χόλυγουντ Julia Roberts. Η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει πως δεν θέλει να κάνει botox και να αλλάξει το πρόσωπό της για να φαίνεται πιο νέα!

Η 42χρονη ηθοποιός, που αυτήν την περίοδο προωθεί την νέα της ταινία “Eat Pray Love”, εμφανίζεται πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ και ασφαλώς λέει “όχι” στο botox. Η Julia Roberts εξομολογείται πως θέλει να διατηρήσει αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά του προσώπου για να συνεχίσουν να την αναγνωρίζουν τα παιδιά της.

Σε σύνετευξή της μάλιστα στο Elle είπε: “Θέλω τα παιδιά μου να καταλαβαίνουν πότε είμαι ενοχλημένη, πότε είμαι χαρούμενη και πότε μπερδεμένη, βλέποντας τις εκφράσεις του προσώπου μου”. Η γνωστή ηθοποιός αρνείται κατηγορηματικά να κάνει botox και υποστηρίζει πως θέλει το πρόσωπό της να “λέει κάτι” και αυτό το κάτι να μην είναι ο δρόμος για τον πλαστικό χειρουργό.

Παράλληλα, η Julia Roberts, που φέτος είναι το πρόσωπο της καμπάνιας για τη γνωστή εταιρεία καλλυντικών Lancome, δηλώνει πως δεν καταλαβαίνει γιατί οι γυναίκες έχουν τόσο μεγάλη εμμονή με το να δείχνουν νέες. “Είναι λυπηρό το ότι ζούμε σε έναν κόσμο που επικρατεί ο πανικός και η δυσμορφία εξαιτίας των γυναικών που δεν δίνουν ούτε μια ευκαιρία στον εαυτό τους να δουν πως θα είναι όταν μεγαλώσουν”, συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Read More

And More