Οι πρώτες αντιδράσεις των διασήμων για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Όλοι η Ελλάδα είχε ευαισθητοποιηθεί για το ζήτημα της εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη και όπως ήταν αναμενόμενο στο άκουσμα της είδησης του χαμού του νεαρού ο καθένας συγκλονίστηκε. Ανάμεσα σε όσους πολίτες θρηνούν σήμερα τον Βαγγέλη Γιακουμάκη κι ας μην τον γνώρισαν ποτέ είναι και αρκετοί επώνυμοι Έλληνες.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τις μαρτυρίες που συγκλόνισαν

Η Κατερίνα Ζαρίφη δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του αδικοχαμένου φοιτητή έγραψε μέσω Instagram: “Αυτή η είδηση ειναι εθνικό πένθος. Και τάφος για τις συνειδήσεις μας. Ένα πλάσμα ουράνιο ένα μίκρο παίδι που βασανίστηκε. Μόνο. Γιατι; Όχι γιατί ήταν διαφορετικό. Άλλα γιατί συνάντησε κακούς. Διαφορετικούς. Ψυχή μου όμορφη πήγαινε στους καλούς. Σε περιμένουν αγκαλιές”.


Ο Πάνος Καλλίδης μέσω Twitter έγραψε: “Πραγματικά πολύ στενάχωρη η εξέλιξη με τον άτυχο Βαγγέλη. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα του και επιτέλους ας βρεθούν οι ένοχοι”.

Στο ίδιο κλίμα ήταν και η δήλωση του Αργύρη Αγγέλου μέσω Twitter: “Βρέθηκε τελικά το πτώμα του άτυχου παιδιού… Το στομάχι μου με έπιασε. Εύχομαι να τιμωρηθούν όποιοι το κάνανε”. Ο ίδιος λίγο αργότερα εξέφρασε μέσω Instagram την ευχή του να σταματήσουν εδώ και τώρα τα φαινόμενα ενδοσχολικού εκφοβισμού.


Το μήνυμα της έστειλε μέσω της ίδιας πλατφόρμας και η Κλέλια Πανταζή.


“Πόσο άδικο τέλος… Πόσο κρίμα.. Πόσο ντρέπομαι που στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά… Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι κ να ευχηθούμε όλοι να μην υπάρξει αλλο θύμα bullying… Καλό ταξίδι… Ας αναπαυτεί επιτέλους η ψυχούλα σου…” , έγραψε.

Ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε μέσω Instagram: “ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ … Μπορούμε να βοηθήσουμε; Αν σε πειράζουν, σε πονάνε, σε εξευτελίζουν, σε κοροϊδεύουν ΜΙΛΑ! Αν βλέπεις κάποιους να το κάνουν αυτο σε κάποιον άλλον … ΜΙΛΑ! ΞΕΒΟΛΕΨΟΥ!”


Η Έλενα Ακρίτα άλλαξε την φωτογραφία του προφίλ της στο Facebook αντικαθιστώντας την με εκείνη του Βαγγέλη Γιακουμάκη και έστειλε το δικό της μήνυμα.

Η Ιωάννα Λίλη δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία δήλωσε “συγκλονισμένη – ταραγμένη” με την είδηση. “Βρέθηκε η σωρός του Βαγγέλη, υποθέτω πως όλοι μας παρακολουθώντας την υπόθεση μας επηρέασε ολους. Μεγαλώνουμε παιδιά προσπαθώντας πάντα να τους κάνουμε σωστούς ανθρώπους”, συνέχισε.


Οι κάμερες ήταν ένα ακόμα μέσο που κατέγραψε τη συγκίνηση όσων τηλεοπτικών προσώπων μετέδωσαν την είδηση, όπως της Κατερίνας Καραβάτου. Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να κρύψει από τις κάμερες την συγκίνηση της και το σοκ νιώθοντας βουβό πόνο για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Read More

And More