Χριστίνα Λαμπίρη στην Τατιάνα: Υπήρχαν μέρες που τα έσπαγα όλα γιατί δεν κάναμε νούμερα!

Νέο ξεκίνημα στο Έψιλον κάνει η Χριστίνα Λαμπίρη σε αυτή την τηλεοπτική σεζόν. Η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής Μία και μίλησε στην Τατιάνα για το νέο κανάλι αλλά και για το πέρασμά της από το Star αλλά και τον ΣΚΑΙ.

“Υπήρχαν μέρες που τα έσπαγα όλα γιατί δεν κάναμε νούμερα. Το παραδέχομαι”, είπε στην Τατιάνα αναφερόμενη στην περίοδο που ήταν στον ΣΚΑΙ ενώ υποστήριξε πως η ίδια δίνει μεγάλη σημασία στα νούμερα και αποκάλεσε τον εαυτό της “νουμεράκια”.

“Με ενοχλούσαν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης στο μεσημεριανό”, συνέχισε για την περίοδο που πέρασε κάνοντας gossip. Κάποια στιγμή, όπως παραδέχεται, έπαθε overdose από αυτό το είδος των εκπομπών.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για το προηγούμενο τηλεοπτικό της σπίτι. “Το Star ήταν η οικογένειά μου, και τα δελτία ειδήσεων ήταν μια ωραία εμπειρία για μένα”, εξομολογήθηκε στην Τατιάνα.

Τέλος, σχολίασε και την τηλεοπτική πραγματικότητα των ημερών αναφέροντας πως ο κόσμος είναι αλάνθαστος κριτής ενώ εξέφρασε πολύ θετική άποψη για μία νέα συνεργάτιδά της στο Έψιλον. “Η Κατερίνα Καραβάτου είναι ένα υπέροχο και ταλαντούχο πλάσμα”, είπε.

Read More

And More