Φραστική επίθεση της Χρυσούλας Διαβάτη κατά του Σάκη Ρουβά στα θεατρικά βραβεία

Το έντονο παράπονο της εξέφρασε η ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη κατά τη διάρκεια των Βραβείων Θεατρου και Μουσικής και των Βραβείων Κάρολος Κουν που πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών πριν από λίγη ώρα.

Η Χρυσούλα Διαβάτη, αρνήθηκε να παραλάβει την Τιμητική Διάκριση Διεθνούς Ρεπερτορίου που της απονεμήθηκε για τον ρόλο της στην παράσταση “Δύο γυναίκες χορεύουν”. Ωστόσο ανέβηκε στο πόντιουμ των βραβείων κι από εκεί η ξέσπασε. Η γνωστή ηθοποιός χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά σε αυτόν “φωτογράφισε” τον Σάκη Ρουβά, που τιμήθηκε με το Βραβείο Αρχαίου Δράματος (διάβασε εδώ την απάντηση του που ακολούθησε λίγη ώρα αργότερα).

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αισθάνεται ότι ο χώρος της υποκριτικής έχει γίνει πλέον ξέφραγο αμπέλι κι ενώ η ίδια έχει καταθέσει την ψυχή της 50 χρόνια στο επάγγελμα, αισθάνεται ότι αυτό δεν προφυλάσσεται, καθώς “όλοι πια έχουν γίνει ηθοποιοί”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Η ίδια έκανε λόγο για “αστυνομία θεάτρου” που πρέπει να “συλλαμβάνει” όσους δεν ανήκουν αμιγώς στον χώρο του θεάτρου κι όμως ασχολούνται με την υποκριτική. Στη συνέχεια κατέβηκε από τη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής χωρίς να παραλάβει την διάκριση.

Read More

And More