Eurovision 2015 – Τελικός: Οι εμφανίσεις της Conchita στην σκηνή που εντυπωσίασαν!

Την είδαμε ιπτάμενη, την είδαμε ανάμεσα στις παρουσιάστριες της βραδιάς και την ακούσαμε να τραγουδά, ενώ και στις τρεις συνολικά βραδιές της Eurovision παρουσίαζε όσα συνέβαιναν στο Green Room των δύο ημιτελικών.

Ο λόγος για την περσινή νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού Conchita Wurst που πραγματοποίησε δύο εμφανίσεις στην σκηνή και μία ακόμα στο Green Room στον μεγάλο τελικό της βραδιάς του 60ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

“Τρεις μέρες πριν σκεφτόμουν; Γιατί στο καλό συμφώνησα να το κάνω αυτό; Θυμάμαι πέρσι ένιωθα σοκ όταν με πλησίαζαν οι παρουσιάστες στο Greenroom γιατί λοιπόν το έκανα αυτό στους φετινούς συμμετέχοντες;”, έλεγε η Conchita για την εμπειρία της στην παρουσιάση της μεγάλης γιορτής του τραγουδιού.

Ωστόσο ο φυσικός της χώρος είναι η σκηνή, και αυτό φάνηκε απόψε όταν η Conchita έκανε αυτό που την έκανε το 2014 “βασίλισσα του διαγωνισμού”, στο φαντασμαγορικό show που χάρισε στο κοινό της Eurovision, όπως θα δεις στο πιο κάτω video.


Λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και μετά την τελευταία της εμφάνιση στην σκηνή του Stadthalle έβγαλε και μία selfie ενθουσιασμένη από τα παρασκήνια της βραδιάς!

Aaah!! WHO will win?? #Eurovision

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης conchitawurst (@conchitawurst) στις

Read More

And More