Ashton Kutcher: ανακαίνισε το σπίτι της μητέρας του! Δες τις φωτογραφίες!

Ένα υπέροχο δώρο έκανε στη μητέρα του ο Ashton Kutcher για τη Γιορτή της Μητέρας αφού ανακαίνισε κρυφά το πατρικό του σπίτι ύστερα από 23 χρόνια, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης τόσο στην ίδια όσο και στα υπολοιπα μέλη της οικογένειάς του.

/

Ο 37χρονος ηθοποιός ανακαίνισε αυτό το σπίτι στο Homestead της Iowa ως έκπληξη για τη μητέρα του Diane. Το σπίτι το είχε χτίσει ο πατριός του με τη βοηθεια του Ashton όταν εκείνος ήταν μόλις 13 ετών. Η γέννηση της κόρης του ήταν αφορμή να καλέσει τη μητέρα του να μείνει μαζί του στην Καλιφόρνια όσο εκείνος σχεδίαζε και υλοποιούσε την ανακαίνιση με τη βοήθεια του πατριού του.


Η οικογένεια του Ashton με την μητέρα και τον πατριό του στο κέντρο


Ο Ashton έκανε χρήση του home-remodeling app Houzz για να σχεδιάσει την ανακαίνιση βάζοντας βέβαια και ο ίδιος χρήματα και μάλιστα το βίντεο της ανακαίνισης (δες εδώ το video) το ανέβασε και στο website του Houzz!
“Είναι ένα σπίτι που το χτίσαμε με τον πατριό μου όταν ήμουν 13 αλλά εκείνες οι μέρες παρήλθαν και άφησαν τα σημάδια τους στο σπίτι… Μόλις απέκτησα μια κόρη και η αδερφή μου ένα γιο και θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα σπίτι για τις επόμενες γενιές”, δήλωσε.


Το σαλόνι ήταν από τους χώρους που ανακαινίστηκε ριζικά και μετατράπησε σε ένα φιλόξενο χώρο για όλη την οικογένεια


Έτσι ήταν πριν την ανακαίνιση!


Στην κρεβατοκάμαρα προστέθηκαν κουκέτες για τα εγγόνια


Χαρακτηριστικό σημείο αναφοράς είναι η χρήση του ξύλου στο κεφαλάρι.


Ο Ashton δημιούργησε ακόμη και έναν ξεχωριστό χώρο όπου η μητέρα του θα αποθηκεύει τα διάφορα τουρσιά, μαρμελάδες που φτιάχνει.

And More