Κρεβατοκάμαρα: cosy και… “ζεστές” ιδέες!

Και καθώς οι νύχτες γίνονται σιγά-σιγά πιο κρύες, η κρεβατοκάμαρα γίνεται σημείο αναφοράς της άνεσης και της ζεστασιάς! Δες τι σού προτείνουμε!

/
Κρεβάτι άσπρο-μαύρο: να ένας ιδιαίτερος τρόπος να “ντύσεις” το κρεβάτι σου! Όλο μαύρο και ένα λευκό κάλυμα όχι οριζόντια αλλά κάθετα ώστε να δημιουργεί ένα ευχάριστο παιχνίδισμα!

/
Με βάση το ξύλο: ένα υλικό που φιγουράρει ψηλά στις προτιμήσεις των σχεδιαστών διότι δίνει μια αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς. Στρώμα, λοιπόν, πάνω σε ξύλινη εξέδρα με κρυφό φωτισμό και τζάκι!

/
Οι 50 αποχρώσεις του… γκρι είναι πάντα στη μόδα και σού δίνουν ένα αποτέλεσμα πολύ ζεστό και ξεκούραστο, ιδανικό για κρεβατοκάμαρα.

/
“Παίξε” με το καφέ, ένα χρώμα γήινο και γεμάτο!

/
Το απόλυτο λευκό είναι πάντα μέσα στη μόδα εάν έχεις θέα που αξίζει περισσότερο από το να γεμίσεις ένα δωμάτιο με περιττά αξεσουάρ και χρώματα!

/
Επιστροφή στο παρελθόν με έντονα εμπριμέ με παραστάσεις που να θυμίζουν το ’50 σε λευκό και μπλε… Όπως οι παλιές καλές αγγλικές πορσελάνες!

/
Floral και χρωματιστά εμπριμέ για σένα που δεν αποχωρίζεσαι το χρώμα!

/
Λευκό-γκρι και επιμελώς… τσαλακωμένα υφάσματα, με μεταλλικά αξεσουάρ όπως φωτιστικά και σκαμπό για ένα μοντέρνο δωμάτιο!

Read More

And More