Οι πιο hot τάσεις για την κρεβατοκάμαρα!! Δες ποιες είναι!

Η κρεβατοκάμαρα είναι ένα μικρό καταφύγιο για όλους μας. Οι τάσεις στη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας για το 2014 εξυπηρετούν αυτόν το σκοπό. Δες ποιες είναι!

1.Βάψτα… μπλε!

Το μπλε είναι ένα χρώμα που θα κυριαρχήσει στην κρεβατοκάμαρα μαζί με το radiant orchid που είναι και το χρώμα της χρονιάς!

2.Το κρεβάτι στο επίκεντρο

Το κρεβάτι είναι φυσικά το βασικό αξεσουάρ της κρεβατοκάμαρας. Η δανέζικη προσέγγιση που θέλει το κρεβάτι χαμηλό, επιβλητικό και ίσως το μόνο έπιπλο στο δωμάτιο είναι μια τάση που θα κυριαρχήσει φέτος.

3. Floral ζωγραφική

Είτε είναι πίνακας ζωγραφικής είτε είναι τοιχογραφία, τα λουλούδια πάνω από το κεφαλάρι του κρεβατιού είναι must!

4. Γκρι, μαλακά μαύρα και off white

Τα αγαπημένα χρώματα και τα πιο μοδάτα για μια κρεβατοκάμαρα αλλά και τα πιο ξεκούραστα είναι οι απαλές αποχρώσεις του γκρι, τα “μαλακά” μαύρα και το απαλό λευκό! Ιδανικός συνδυασμός!

5. Φυσικά υλικά

Ένα ξύλινο ταμπλό πάνω από το κρεβάτι, ξύλινο κρεβάτι, μεταλλικές επιφάνειες, τούβλα είναι υλικά που χρειάζεσαι μέσα στην κρεβατοκάμαρά σου!

6. Σαν τα ξενοδοχεία

Οι κρεβατοκάμαρες των ξενοδοχείων διαθέτουν πλέον παροιμιώδη άνεση και κομψότητα γι’ αυτό και επηρεάζουν τα τελευταία χρόνια τις τάσεις στη διακόσμηση!

7. Ταρτάν

Το πολύ κομψό αυτό καρό επανέρχεται στη μόδα. Δίνει ζεστασιά και country ύφος στην κρεβατοκάμαρα. Μαξιλάρια, ριχτάρια, κουρτίνες ταρτάν όλα είναι trendy!

8. Και λίγη παράδοση!

Καλά τα μοντέρνα και προχωρημένα αλλά η παράδοση δεν φεύγει ποτέ από το μενού στη διακόσμηση! Έτσι και για την κρεβατοκάμαρα μία τάση που θα δούμε πολύ φέτος είναι οι αναφορές σε παραδοσιακά έπιπλα όπως οι κουνουπιέρες!

Read More

And More