Country style: Η διακοσμήτρια του TLIFE σού προτείνει!

Country style: φυσικό, οικείο, ζεστό, ιδανικό για τις φθινοπωρινές μέρες αλλά και για σένα που αγαπάς τα χρώματα και τα υλικά της φύσης. Η διακοσμήτρια Άννα Βασιλάκη σού δίνει ιδέες!

/
Ένα τραπεζάκι από ακατέργαστο ξύλο και επένδυση με τούβλα στον τοίχο δίνουν μια πιο…. φυσική διάσταση σε αυτό το μοντέρνο σαλόνι!

/
Δε χρειάζεται να κάνεις πολλά για να θυμίζει country style μια μοντέρνα κουζίνα: απλά αντικατέστησε τις πόρτες των ντουλαπιών με ξύλινες από ακατέργαστο ξύλο και στρώσε ένα παραδοσιακό κιλίμι!

/
Τα παλιά αντικείμενα που μοιάζουν ή είναι φθαρμένα και οι συλλογές από παλιά αντικείμενα σε μια γωνιά τουο σπιτιού μπορούν να δώσουν country πινελιές στο χώρο σου.
/
Μια μοντέρνα εκδοχή του country style είναι και αυτό το χωλ από πέτρα. Η πέτρα και το ξύλο καθώς και τα υφάσματα όπως μαλλί και βαμβάκι είναι βασικά “συστατικά” σε αυτό το στιλ διακόσμησης!

/
Κουζίνα conutry; απλώς μη βάλεις ντουλάπια αλλά ανοιχτά ράφια που θα τοποθετήσεις τα πιατικά σου!

/
Ξύλινα δοκάρια στην οροφή, τοίχος από τούβλα, μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι με ξύλινα σκαμπό. Το τέλειο χειμερινό country σκηνικό!
/
Και αυτή είναι μια πολύ ωραία ιδέα για το μπάνιο σου: ξύλινο έπιπλο με μαρμάρινο νιπτήρα και απαραίτητα παλιού στιλ βρύσες!

Read More

And More