ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Πώς να διαμορφώσεις ένα kids-friendly σπίτι!

Σπίτι και παιδιά μοιάζουν ασύμβατα ενίοτε. Και όμως! Σου δίνουμε μερικά tips που μπορεί να σε σώσουν!

/
Κάνε τις ζωγραφιές των παιδιών σου τέχνη! Αντί να αγοράζεις ακριβούς πίνακες για να κοσμήσεις τους τοίχους που μπορεί να καταλήξουν με… παρεμβάσεις από τα παιδιά, κάνε τις δικές τους ζωγραφιές κορνίζα και έτσι γλιτώνεις χρήμα και κόπο!

/
Ενιαία κουζίνα και σαλόνι. Οι αλάνες είναι η καλύτερη των παιδιών. Ενοποίησε την κουζίνα με το σαλόνι σου και δημιούργησε έναν μεγάλο, φιλόξενο χώρο που θα δώσει τη δυνατότητα στην οικογένεια να λειτουργήσει καλύτερα.

/
Επέλεξε με προσοχή τα υλικά διακόσμησης. Ανθεκτικά υφάσματα στους τοίχους, χαλιά εύκολα πλενόμενα, τραπεζάκια από φθηνό ή ανθεκτικό υλικό, τοίχοι βαμένοι με πλενόμενα χρώματα είναι μερικά μόνο μέτρα που μπορείς να λάβεις για να προστατέψεις το σπίτι σου.

/
Τα πουφ είναι πολύ χρήσιμα και βολικά να υπάρχουν στο σπίτι. Αποτελούν πρώτης τάξεως λύση για να κάθονται τα παιδιά, δεν χαλάνε εύκολα, μεταφέρονται παντού και τα παιδιά τα λατρεύουν λόγω του σχήματός τους!

/
Μην εμμένεις στο ροζ και μπλε για το παιδικό δωμάτιο. Μπορείς να ξεφύγεις από τα κλασικά και να ακολουθήσεις όποια συνταγή σου αρέσει και σε εξυπηρετεί. Τα παιδικά θέματα είναι εκατοντάδες. Φαντασία να χεις!

/
Φτιάξε ένα playroom. Θέλεις να βρεις την υγειά σου; Δημιούργησε ένα χώρο ακόμη και μέσα στο σαλόνι που θα είναι ο παιχνιδότοπος των παιδιών. Μπορείς να βάλεις ένα διαχωριστικό ή κουρτίνες (κάτι σαν θεατρική σκηνή) που εκεί θα παίζουν τα παιδιά ακόμη και θα δίνουν τις δικές τους παραστάσεις προς τέρψην της οικογένειας!

Read More

And More