8 τρόποι να φέρεις το japanese style στο σπίτι σου!

Αν επιζητείς την ηρεμία, είσαι τύπος της λιτότητας στη διακόσμηση τότε το japanese style σου ταιριάζει και ιδού μερικοί τρόποι να το φέρεις στο σπίτι σου!

/
Ας αρχίσουμε από τα βασικά: στην Ιαπωνία τα παπούτσια τοποθετούνται πάντα στο χωλ και δεν κουβαλάμε μέσα στο χώρο ούτε αρνητική ενέργεια ούτε τη βρωμιά. Οπότε απαραιτήτως χρειάζεσαι ένα χώρο που θα αφήνεις τα παπούτσια και θα φοράς παντόφλες.

/
Χαρακτηριστικό της ιαπωνικής αρχιτεκτονικής είναι οι συρόμενες πόρτες με το χαρακτηριστικό σχέδιο και το αδιαφανές υλικό.

/
Επίσης, το ιαπωνικό στιλ αγαπάει το φυσικό φως πράγμα που σημαίνει τεράστια παράθυρα από το πάτωμα ως το ταβάνι.

/
Απαραίτητα στοιχεία του ιαπωνικού στιλ είναι το μπαμπού και τα μίνιμαλ φυτά. Εδώ βλέπεις και τα δύο (μπαμπού σκαλα για τις πετσέτες και φυτό) ενσωματωμένα σε ένα μπάνιο ιαπωνικού στιλ.

/
Το νερό είναι βασικός παράγοντας ηρεμίας μαζί με το ξύλο. Ένα ξύλινο μπάνιο με μεγάλη μπανιέρα είναι ιδανικά στο ιαπωνικό στιλ.

/
Τα έπιπλα στο japanese style είναι όσο πιο χαμηλά γίνεται για να είναι κοντά στη γη εξού και αυτό το κρεβάτι είναι ιδανικό για μια κρεβατοκάμαρα japanese!

/
Όσο για την κουζίνα, μιας και δεν μπορείς να ξεφύγεις από τις δυτικές ανέσεις, αυτή είναι μια ιδανική πρόταση που συνδυάζει τη δυτική με την ιαπωνική κουλτούρα.

/
Τέλος, είναι απαραίτητη η ύπαρξη ενός χώρου χαλάρωσης και περισυλλογής και αυτό θα μπορούσε να είναι κάλλιστα το σαλόνι σου!

Read More

And More