Νέα συλλογή NEF – NEF Homeware

Εμπνευσμένη από το χρώμα της άνοιξης και του καλοκαιριού και εκφράζοντας τις πιο δυνατές τάσεις μόδας και design, η νέα συλλογή Spring-Summer 2015 της NEF – NEF Homeware, προκαλεί να αφεθείτε σε ένα δημιουργικό παιχνίδι διακόσμησης και ανανέωσης γεμάτο λουλούδια, stylish prints, υπέροχα χρώματα και φυσικές υφές, ομορφαίνοντας κάθε χώρο του σπιτιού.
/
Στο υπνοδωμάτιο επιλέξτε ανάμεσα από τις διαφορετικές σειρές, την πιο οικονομική και μοντέρνα Smart Line από 100% βαμβάκι, την ασύγκριτα απαλή Premium από εξαιρετικό βαμβακοσατέν σε ρομαντικό στυλ και παλ αποχρώσεις, τη μονόχρωμη Basic και την υπέρ-πρακτική Jersey καθώς και την σαγηνευτική Satin σε παλ χρωματισμούς.
Επιλέξτε ανάμεσα από χειροποίητα κουβρ-λι και μαλακά βαμβακερά κουβερτόρια για να δημιουργήστε το δικό σας ονειρεμένο κρεβάτι.

/
Εμπνευστείτε από τη διαχρονικά κομψή σειρά Wedding σε άψογη σχέση ποιότητας τιμής και αγκαλιάστε με τα πιο μαλακά, φυσικά και απόλυτα φιλικά προς το δέρμα λευκά είδη της Baby και της Junior σειράς σε σχέδια και χρώματα που γεμίζουν με φαντασία και χαμόγελα τον τρυφερό κόσμο των παιδιών.
Μεταμορφώστε το καθιστικό με υπέροχα ανοιξιάτικα και θερινά ριχτάρια και stylish διακοσμητικά μαξιλάρια, αφεθείτε στην αφράτη αίσθηση της πλούσιας συλλογής μπάνιου, γεμίστε με λουλούδια και φωτεινό χρώμα ή φυσικές earthy αποχρώσεις την τραπεζαρία και την κουζίνα.

Δείτε τη συλλογή και τα σημεία πώλησης στο www.nef-nef.gr

Read More

And More