Οι πιο hot τάσεις για τους outdoor χώρους! Δες τες μία μία!

Ποιες είναι οι πιο hot τάσεις για τη βεράντα, τον κήπο και γενικά τους εξωτερικούς χώρους όπως τις παρουσιάζουν μεγάλα γραφεία design; Ανακάλυψέ τες στο TLIFE!

1. Φυσικά υλικά/
Ένας καναπές από φυσική πέτρα ή μάρμαρο είναι hot τάση καθώς η επιστροφή σε οικολογικές και φιλικές στο περιβάλλον λύσεις είναι γεγονός!

2. Σπιτικός βοτανόκηπος
/
Κερδίζει συνέχεια έδαφος και όχι άδικα! Η τάση απαιτεί να έχεις έστω και μια ζαρντινιέρα φυτεμένη με βότανα ή/και λαχανικά που θα φτιάχνεις μόνη σου και θα δίνουν και άλλον αέρα στη βεράντα ή στον κήπο σου!

3. Τοπική χλωρίδα
/
Ολοένα και περισσότεροι σχεδιαστές κήπων προτείνουν να χρησιμοποιούμε φυτά της τοπικής χλωρίδας ώστε να αντέχουν στις τοπικές κλιματολογικές συνθήκες. Και δεν είναι λίγα!

4. Πρωτοποριακός φωτισμός
/
Μοντέρνα και υπέροχη τάση, ο κρυφός φωτισμός κάτω από τα έπιπλα ή ο εξεζητημένος φωτισμός είναι μια hot τάση που μπορεί να αναμορφώσει ριζικά την όψη των εξωτερικών σου χώρων.

5. “Βυθισμένο” σαλόνι
/
Αυτήν την τάση τη βλέπουμε συχνά στα πολυτελή σπίτια του εξωτερικού. Τα έπιπλα των εξωτερικών χώρων τοποθετούνται σε ένα “βυθισμένο” σαλόνι που μπορεί να περιβάλλεται είτε από πισίνα είτε από φυτά.

6. Τεχνητό γρασίδι
/
Και μάλιστα κομμένο σε περίεργα σχήματα ώστε να δίνει το κατάλληλο ύφος στο χώρο.

7. Κήπος στον… τοίχο!
/
Το έχει κάνει η Jessica Alba, το έχουμε δει σε πολλές εφαρμογές ακόμα και στο μπάνιο και είναι μία τάση που μας ενθουσιάζει! Εκμεταλλεύσου έναν εξωτερικό σου τοίχο για να δημιουργήσεις έναν κήπο που δεν θα πιάνει χώρο!

8. Γύρω από τη φωτιά!
/
Με παρεϊστικη διάθεση, τα εξωτερικά τζάκια ή εστίες είναι πολύ της μόδας σε κήπους και βεράντες μεγάλου μεγέθους αφού κρατούν το ενδιαφέρον και τη διάθεση ψηλά αλλά και είναι χαλαρωτικά!

Read More

And More